Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec sa sťahuje na námestie

Wednesday, 12. 06. 2013 - 14:24, Miroslav Majláth   

Dobšinský kopec sa sťahuje na námestie

Po zhodnotení minuloročného štartu Dobšinského kopca, ktorý bol prvýkrát zaradený medzi európske preteky automobilov do vrchu, zhrnul organizátor všetky klady, ale aj zápory z podujatia a v tomto roku sa snaží hľadať opäť vytiahnuť nejaké novinky, či vylepšenia. Jednou z nich bude presun sprievodného programu do centra mesta Dobšiná.

Tibor Szabosi;67c2989.jpg

„O presune sprievodného programu, ale aj celého diania pred a po samotných pretekoch sme premýšľali už v minulom roku. Naraz by to však bolo veľa noviniek a tak sme s týmto krokom počkali. Teraz však už nastal čas na zmenu a sprievodný program pretekov presúvame na námestie, pred radnicu. O tom, že to je správny krok sme sa presvedčili aj pred týždňom v Šternberku, kde sme mali možnosť odsledovať, čo urobí táto zmena. Na tomto kopci je sprievodný program taktiež umiestnený na námestie, ktoré je vzdialené iba pár sto metrov od štartu. Šternberku sa navyše podarilo spojiť preteky v tomto roku s dňami mesta Šternberk, čo bolo fakt super. Prenos sprievodného programu na námestie v Dobšinej určite urobí preteky kompaktnejšími a verím, že táto novinka sa zapáči nielen divákom, ale aj jazdcom a ich tímom," vysvetlil dôvod zmeny Boris Kubovič, zástupca riaditeľa pretekov.

Tibor Szabosi;67c3005.jpg

Napriek faktu, že sprievodný program Dobšinského kopca sa ešte v týchto dňoch dolaďuje, už teraz vám môžeme prezradiť, že sa v Dobšinej môžete tešiť na koncert jednej z najvychytenejších slovenských kapiel, ale aj autogramiádu jazdcov, či krst knihy o tridsiatich ročníkoch Dobšinského kopca. To však samozrejme nie je všetko. O podrobnostiach sprievodného programu vás budeme priebežne informovať.

dk-reklamni-partneri-2013-new-web.jpg

Miro Majláth
tlačový tajomník Dobšinský kopec 2013



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri