Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Daniel Elena: Je neuveriteľné, čo vyviedli jazdci Fordu v Portugalsku

Monday, 16. 04. 2012 - 12:32, Katarína Ďurecová   

Daniel Elena: Je neuveriteľné, čo vyviedli jazdci Fordu v Portugalsku

Vráťme sa na chvíľu na portugalskú rally, na ktorej posádka Sébastien Loeb a Daniel Elena havarovala hneď na úvod a kvôli poškodenému ochrannému rámu už nemohla ďalej pokračovať. V tej chvíli to síce pre nich z pohľadu stavu v šampionáte vypadalo hrozivo, ale nakoniec z toho vyšli celkom dobre.

„Na úvod treba povedať, že to bola veľká havária, veľmi zlá. Ale keď sa pozriete na bodový stav, tak je to okej. Bolo to iba štvrté podujatie, je to ešte stále začiatok sezóny, takže to nie je až také zlé", hovorí Daniel Elena a pokračuje na tému, ktorá šokovala hádam každého - havárie oboch továrenských jazdcov Fordu: „Neveril som tomu, čo sa stalo. Neuveriteľné. Viete, tí jazdci proste mali len rally dokončiť a získať body do šampionátu - neriskovať. Keď havaroval Jari-Matti, tak dokončiť bolo ešte dôležitejšie, tak Petter taktiež havaroval.."

Enrique Gijón;6828797452-ef3f79329a-b.jpg

Havárie Jariho-Mattiho Latvalu a Pettera Solberga a následne i vylúčenie Loebovho a Elenovho tímového kolegu Mikka Hirvonena znamenajú, že si nakoniec osemnásobní majstri sveta aj napriek zisku nula bodov, udržali vedenie v šampionáte.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri