Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Dani Sordo opäť mení spolujazdca

Saturday, 22. 01. 2011 - 15:30, Katarína Ďurecová   

Dani Sordo opäť mení spolujazdca

Dani Sordo mení spolujazdcov ako na bežiacom páse. Za posledných dvanásť mesiacov stihol po jeho boku sedieť najprv jeho dlhoročný spolujazdec Marc Marti, ktorého po Rally Finland vymenil ďalší Španiel Diego Vallejo. Toho teraz mení Carlos del Barrio.

Dani Sordo výmenu spolujazdca oznámil na svojej oficiálnej stránke na facebooku a hovorí sa o tom, že hlavným dôvodom pre zmenu boli nezhody Sorda a Valleja v otázke financií. Zaujímavosťou je, že Vallejo opäť raz nahradí Marca Martiho - túto sezónu má totiž navigovať Alberta Lloveru, ktorého od svojho odchodu od Sorda navigoval práve Marc Marti.

Tibor Szabosi;1t1u9306.jpg

Nového spolujazdca Daniho Sorda Carlosa del Barria sme mohli minulú sezónu vidieť po boku Daniela Oliveiru v IRC. Del Barrio a Sordo sú ale starí známi, del Barrio totiž Sorda navigoval v roku 2004 - teda rok predtým než začalo jeho dlhoročné partnerstvo s Marcom Martim.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri