Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ott Tanak sa na 5 rokov upísal M-Sportu

Saturday, 22. 01. 2011 - 23:42, Katarína Ďurecová   

Ott Tanak sa na 5 rokov upísal M-Sportu

Ott Tanak je nepochybne jeden z najväčších mladých talentov rally, čo si rozhodne všimol aj Malcolm Wilson a jeho M-Sport, čoho výsledkom je 5 ročný kontrakt Tanaka s M-Sportom.

Túto sezónu má Tanak v pláne absolvovať s Fordom Fiesta S2000 sedem podujatí SWRC so začiatkom v Mexiku a ak všetko dobre pôjde budúci rok by sme ho dokonca mali vidieť v najvyššej kategórii za volantom Fordu Fiesta WRC. „Je to príležitosť, akú dostanete len raz za život. Je neuveriteľné, že som dostal túto ponuku. V súčasnosti sa proste nestáva, že len tak dostanete ponuku, akou bola táto od M-Sportu. Som veľmi šťastný, že som sa ocitol v tejto pozícii a pokúsim sa z toho vyťažiť čo najviac", hovorí šťastný Tanak.

Radek Vojtěchovský;img-6582.jpg

Na adresu 23-ročného Tanaka sa vyjadril aj šéf M-Sportu Malcolm Wilson: „Tešíme sa na dlhodobú spoluprácu s Ottom. Je to veľmi perspektívny jazdec a ohromil ma. Nezačne u nás s celý programom, ale je to cieľ do budúcna." Program svojho chránenca Otta Tanaka bude tento rok viesť Markko Martin.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri