Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Extra

Cyklistická dvadsaťštyri hodinovka sa vracia na Slovakia Ring

Wednesday, 18. 12. 2013 - 18:36, Public relations   

Cyklistická dvadsaťštyri hodinovka sa vracia na Slovakia Ring

Orechová Potôň, 18. december 2013 - Koncom júna bude Slovakia Ring patriť fanúšikom cyklistiky. Čaká ich unikátny 24-hodinový cyklomaratón pod názvom 24h Slovakia Ring cycling race. Pretekárske tímy, ktoré sa postavia na štart si užijú deň plný adrenalínu, skvelých športových výkonov a tímovej atmosféry.

mg-0086.jpg

Vlaňajší nultý ročník cyklistických pretekov sa na Slovakia Ringu niesol v duchu obdivuhodných športových výkonov a prekonávaní vlastných limitov. Po úspešnom štarte tak prichádza oficiálny prvý ročník cyklistickej 24 hodinovky, ktorá sa odohrá 26. a 27. júna 2014. Preteky sú určené amatérskym aj profesionálnym cyklistom. Na štart sa postavia jednotlivci a tímy zložené z dvoch, štyroch, šiestich alebo ôsmych pretekárov. Cyklistická dvadsaťštyri hodinovka je zároveň vynikajúcou príležitosťou pre firmy zažiť nezvyčajný teambuilding a zmerať si sily v konkurencii ostatných firemných tímov.

Registrácia na preteky sa spúšťa 31. januára 2014. Účastníkom podujatia bude k dispozícii celý areál Slovakia Ringu vrátane boxov, v ktorých sa zvyčajne pripravujú špičkové automobilové tímy. Presvedčte vaše okolie, postavte tím a zažite dvadsaťštyri hodinovú skúšku vytrvalosti. Preteky 24h Slovakia Ring cycling race organizuje okruh Slovakia Ring v spolupráci so Slovenským zväzom cyklistiky a Finančným centrom Team o.z. Viac info priebežne aj na www.slovakiaring.sk.

mg-0385.jpg

Okruh Slovakia Ring / Areál Slovakia Ring
Slovakia Ring je profesionálny pretekársky okruh na Slovensku. S celkovou dĺžkou 5 922 m sa radí medzi najdlhšie v Európe. Kvalitatívnymi a bezpečnostnými parametrami vytvára okruh zázemie nielen pre prestížne svetové šampionáty pod hlavičkou FIA. Od roku 2010 prináša podujatia pre profesionálnych jazdcov, amatérov aj širokú verejnosť.
Komplex Slovakia Ring v Orechovej Potôni predstavuje jedinečný areál na Slovensku. Na jednom mieste ponúka možnosť jazdiť na motoristickom okruhu, zdokonaliť sa v škole bezpečnej jazdy, vyskúšať si off-road a užiť si relax v hoteli. Okruh Slovakia Ring so špičkovými parametrami patrí medzi najkvalitnejšie v Európe. Ponúka pestré možnosti využitia pre profesionálov aj amatérskych jazdcov a prináša pravidelné víkendové podujatia pre širokú verejnosť. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdecké zručnosti, je pripravené Centrum bezpečnej jazdy snajmodernejším tréningovým cvičiskom v strednej Európe. Po aktívnom výkone si môžete dopriať výdatný obed či večeru v Hoteli Ring***, ktorý ponúka komfortné ubytovanie a wellness centrum so saunami a bazénom.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri