Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Bryan Bouffier potvrdil štart s Fiestou RS WRC na Rallye Monte Carlo

Monday, 22. 12. 2014 - 18:32, Katarína Ďurecová   

Bryan Bouffier potvrdil štart s Fiestou RS WRC na Rallye Monte Carlo

Francúzsky jazdec Bryan Bouffier predvčerom potvrdil na svojom oficiálnom facebookovom profile štart na Rallye Monte Carlo, kde sa objaví za volantom Fordu Fiesta RS WRC.

„Potvrdzujem svoj štart na Rallye Monte Carlo s Fiestou WRC od M-Sportu. Veľmi sa teším na to, že sa opäť predstavím na tomto fantastickom podujatí. Xavier (Panseri) sa práve vtedy vráti z Rallye Dakar a bude ma navigovať. Design auta vám ukážem, keď bude hotový, bude však podobný tomu minuloročnému. Teším sa na to, že vás uvidím na rýchlostných skúškach a prajem vám pekné Vianoce!", zakončil sympaticky svoj status Bouffier.

Vladislav Maschl;dsc-0401-3.jpg

Pripomeňme len, že minulý rok dokázal Bryan Bouffier skončiť s Fiestou RS WRC na Rallye Monte Carlo na vynikajúcom druhom mieste, keď ho dokázal prekonať len Sébastien Ogier. Bouffier dokonca niekoľko rýchlostných skúšok i viedol. Okrem toho sa tento 36-ročný sympatický jazdec počas sezóny 2014 vo WRC predstavil ešte trikrát - v Poľsku štartoval s Fiestou R5 a skončil celkovo 14-ty, v Nemecku sa predstavil za volantom Hyundaiu i20 WRC a súťaž nedokončil, na domácej Rallye de France Alsace štartoval s rovnakým autom a pripísal si na svoje konto deviate miesto.

Čo sa Rallye Monte Carlo týka, tak okrem druhého miesta si dokázal na svoje konto Bouffier pripísať i miesto piate, ktoré získal v rámci za volantom Citroenu DS3 WRC v roku 2013. V roku 2011 dokázal toto podujatie, ktoré sa vtedy išlo v rámci IRC, vyhrať, keď štartoval s Peugeotom 207 S2000.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri