Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Tänak a Evans testovali na Rallye Monte Carlo (6x video)

Sunday, 21. 12. 2014 - 22:36, Katarína Ďurecová   

Tänak a Evans testovali na Rallye Monte Carlo (6x video)

Tím Hyundai Motorsport, menovite Thierry Neuville a Dani Sordo, absolvoval test na úvodné podujatie sezóny ako prvý už začiatkom mesiaca, pred pár dňami testy na Rallye Monte Carlo absolvovali i jazdci M-Sportu. Pozrite si tie najlepšie videá z testov Otta Tänaka a Elfyna Evansa.

Navrátilec do tímu M-Sport, Ott Tänak, absolvoval svoj dvojdenný test na Rallye Monte Carlo 15. - 16- decembra. Pozrite si štyri videá z jeho testu, pričom prvé z nich obsahuje veľmi zaujímavé onboard zábery, ale i zábery z kamery z vnútra auta. Videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Katarína Ďurecová;img-6900-7.jpg

M-Sport;128543-tanak13gb14cm270a.jpg

Vladislav Maschl;dsc-1573.jpg

Vladislav Maschl;dsc-1937-1.jpg

Elfyn Evans testoval po Ottovi Tänakovi, konkrétne v dňoch 17. - 19. decembra. Z jeho testov sa na internete objavili dve pekné veľmi pekné videá, z ktorých prvé obsahuje i onboardy, zábery z vnútra auta a zaujímavé spomalené zábery, či detaily. Videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Vladislav Maschl;dsc-0368-4.jpg

Vladislav Maschl;dsc-9290-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri