Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Bohdan Wojnar bude od 1.1.2011 novým členom predstavenstva ŠAS

Monday, 27. 12. 2010 - 12:14, Tereza Talajová   

Bohdan Wojnar bude od 1.1.2011 novým členom predstavenstva ŠAS

• Predchodca Klaus Dierkes prechádza ako koncernový poverenec pre oblasť personalistiky do Číny
• Oblasť personalistiky má strategický význam pre Rastovú stratégiu Škoda Auto

Bratislava - Bohdan Wojnar (50) bude od 1. januára 2011 novým členom predstavenstva značky Škoda. Nahradí Klausa Dierkesa (53), ktorý prevezme novovytvorenú funkciu poverenca koncernu Volkswagen pre oblasť personalistiky v Číne.

Bohdan Wojnar disponuje dlhoročnými skúsenosťami v spoločnosti Škoda Auto aj v koncerne Volkswagen. Do českého podniku nastúpil v roku 1985 kde na začiatku prevzal úlohy v ekonomickej oblasti. V roku 1996 mu spoločnosť zverila riadenie celosvetového controllingu. V rokoch 2006 až 2008 zodpovedal Wojnar ako člen predstavenstva spoločnosti Volkswagen Slovakia za rezort financií. Od septembra 2008 bol Wojnar členom predstavenstva Volkswagen Slovakia za oblasť personalistiky.

foto-wojnar.jpg

Význam oblasti Riadenia ľudských zdrojov v nasledujúcich rokoch porastie. V rámci Rastovej stratégie značky Škoda bude spoločnosť spolu s jej zamestnancami smerovať k vyššej internacionalizácii. Automobilka plánuje do roku 2018 zdvojnásobiť svoj odbyt, veľká časť tohto nárastu pripadá na rastové trhy Číny, Indie a Ruska. Súčasne bude Škoda Auto vo svojich českých fabrikách kontinuálne zvyšovať a rozširovať hlavné kompetencie podniku a know how jeho zamestnancov. Cieľom je okrem iného získať v budúcom roku ocenenie „Najlepší zamestnávateľ v Českej republike".

Skupina Škoda Auto zamestnáva na celom svete približne 25.800 zamestnancov (stav k 30. 6. 2010). Približne 1.400 z nich pracuje v dcérskych spoločnostiach po celom svete. Už v roku 2011 vytvorí podnik stovky nových pracovných miest v podnikoch v Českej republike a vo svete, potrebných pre realizáciu dôležitých opatrení a projektov v rámci Rastovej stratégie značky Škoda.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri