Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Arnaud Debron a Jean-Noël Julien sa balia do Afriky

Sunday, 12. 12. 2010 - 12:00, Michal Kostka   

Arnaud Debron a Jean-Noël Julien sa balia do Afriky

Koniec roka Arnaud Debron strávi, podobne ako predchádzajúce dva roky, v Afrike. Opäť sa nechal zlákať vábením čierneho kontinentu, na ktorý vyrazí v spoločnosti Jean-Noël Juliena. Spolu budú tvoriť jednu z posádok súťaže Africa Eco Race 2011.

Pre Arnauda Debrona to bude tretí štart na tejto rally. Prvé dva ročníky strávil po boku Jean-Louis Schlessera a dva razy triumfovali. Za víťazstvom mieri aj tentoraz, vie však že to nebude ľahké. „Máme pred sebou krásnu súťaž, nepochybujem že nikto zo štartujúcich nebude sklamaný. René Metge nachystal trasu, akú vie pripraviť len on, všetky podrobnosti však drží v tajnosti až do okamihu štartu."

João Lopes;

Arnaud Debron sa netají svojou láskou k Afrike. „Pôvodne som plánoval štartovať na motocykli, môj názor sa však pomaly menil. Podstatne viac pohodlia si užijem v kokpite Meganu, ktorý bude pilotovať Jean-Noël."

Jean-Noël Julien sa za posledný rok na súťažiach neobjavoval z pracovných dôvodov - je majiteľ pekárne. Tretie miesto z Marockej rally 2009 je dobrým základom pre ďalší africký úspech.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri