Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Odhalenie nového Mini All4 Racing

Saturday, 11. 12. 2010 - 21:11, Michal Kostka   

Odhalenie nového Mini All4 Racing

Mini All4 Racing sa začiatkom roka zúčastní 33. ročníka rally Personal Dakar Argntina-Chile. Nové vozidlo poháňa motor s výkonom 315 konských síl a krútiacim momentom 700 Nm a na Guerlainovi Chicheritovi, ktorý ho bude vodiť po cestách a necestách Južnej Ameriky, zanechalo hlboký dojem.

Team X-Raid;Mini All4 Racing

„Prvý krátky test bol veľmi vzrušujúci pre mňa aj pre celý tím, výsledky sú sľubné," nadchýnal sa Chicherit. „Teším sa na testy vo Francúzsku budúci týždeň. S výkonným motorom a jedinečnou ovládateľnosťou nášho Mini, máme slušné šance uspieť na Dakare."

Tímový boss Sven Quandt je z nového auta nadšený: „Napriek času, ktorého bolo pri vývoji auta málo, sa nám podarilo postaviť vozidlo, ktoré bude konkurencie schopné hneď od začiatku. Mini All4 Racing ponúka výnimočnú ovládateľnosť, jednoduchú údržbu a vďaka spolupráci s BMW Motoren GmbH sa nám podarilo zvýšiť výkon a efektívnosť motoru."

Team X-Raid;Michel Perin, Guerlain Chicherit

Po predstavení sa netradične na snehu, absolvuje Mini 13. a 14. decembra intenzívne testy vo Francúzsku. Guerlain Chicherit a Michel Périn budú prvou posádkou Mini pri jeho súťažnom debute na rally Dakar, ktorá štartuje na Nový rok v Buenos Aires.

Technické parametre:
Najvyšší výkon: 315 bhp
Krútiaci moment: 700 Nm
Objem motora: 3.000 cm3
Dĺžka / šírka / výška (v milimetroch): 4.377 / 1.994 / 1.966
Objem nádrže: približne 420 litrov



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri