Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Armin Schwarz: SCORE San Felipe 250

Thursday, 22. 04. 2010 - 21:55, Michal Kostka   

Armin Schwarz: SCORE San Felipe 250

Drahí priatelia, partneri a sponzori,

fantastické víťazstvo na San Felipe 250 bolo úžasnou odmenou za prácu, ktorú náš All German Motorsports tím odviedol. Aktuálny technický vývoj sa ukázal byť správnom krokom: vďaka upravenému odvádzaniu horúceho vzduchu od motora je chladenie výrazne efektívnejšie. Správne nastavenie tlmičov a modifikácia radenia nám umožnili bez zbytočného rizika zrýchliť na trase plnej monštruóznych hrboľov a dlhých roviniek, ako stvorenej pre robustné Trophy Trucky.

www.armin-schwarz.com;Stále pod plným plynom! Na ceste k víťazstvu.

Prvú časť som odjazdil ja pričom som sa držal na dohľad špičky. V druhej časti sa volantu ujal Martin Christensen a fantastickou jazdou zvíťazil o viac ako 2 minúty pred najbližším súperom. Naša stratégia zafungovala: išli sme rýchlo, nie však agresívne, auto si poradilo aj s vysokými rýchlosťami.

„Čas po súťaži je časom pred súťažou" - to sa týka aj päťdielneho šampionátu SCORE. Každý jeden je náročný a výpadok je citeľnou stratou. Ďalšou súťažou v kalendári je 42. Tecate SCORE Baja 500 od 4. do 6. júna. Číslovka 500 predstavuje päťsto míľ (800 kilometrov) naprieč púšťou Baja California na severe Mexika. Trasa vedie zo stopäťdesiattisícovej Ensenady na pacifickom pobreží juhovýchodným smerom do pätnásťtisícového San Felipe pri Kortézovom mori. Ak vám to pripadá ako dobrodružstvo tak sa kruto mýlite. Pri súťaži si užívame len s nesmiernosť púšte a horúčavu. Vychutnať si neuveriteľnú mexickú prírodu môžeme len pri obhliadke trate.

www.armin-schwarz.com;Pred štartom: každý detail si zasluhuje pozornosť.

Jedného dňa chcem do Mexika prísť ako turista. Určite sa zastavím v Ensenade a vychutnám si nejaký nápoj, možno navštívim svetoznáme surferské pláže alebo pôjdem na rybačku. Alebo sa budem pozerať na migráciu veľrýb, ktoré tadiaľto v hojnom počte migrujú od decembra do mája. A možno zoberiem ženu, deti, stan a zásoby vody a vyrazíme do púšte vychutnať si ticho a noc plnú hviezd.

www.armin-schwarz.com;Púšť Baja California: miesto pre preteky aj na skvelú dovolenku.

San Felipe je malá rybárska osada s približne 15.000 obyvateľmi. Na jar sem zavítajú tisíce turistov z Kalifornie, Kanady či Austrálie aby si užili nádhernú stredomorskú klímu. Okrem motania sa po pláži je tu aj mnoho iných kratochvíľ. V Údolí obrov je tisícročný kaktus. Potápači si užívajú lov velikánskych rýb. Milovníci veľrýb sa kochajú pohľadom na more. A ostatní obdivujú nádheru púšte.

www.armin-schwarz.com;Kortézovo more: jedného dňa sem prídem ako turista.

Tak vidíte, nie sú to len preteky čím sa ma Mexiko tak získalo. Jedného dňa sem musím prísť a vychutnať si všetko pekne v kľude. Ale najprv musíme zvládnuť Baja 500. Dvadsiateho štvrtého apríla dostaneme štartové číslo a od dvadsiateho druhého mája môžeme trénovať.

S novými informáciami sa Vám ozvem v máji.

S pozdravom
Armin





Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri