Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

ARIES RACING Team s Martinom Juhásom pridali ďalšie víťazstvá

Wednesday, 24. 07. 2024 - 08:20, Miroslav Majláth   

ARIES RACING Team s Martinom Juhásom pridali ďalšie víťazstvá

Po víťazstve v Čiernom Balogu sa ARIES RACING Team presunul na podujatie Pezinská Baba 2024, kde o body v rámci slovenského kopcového šampionátu bojoval Martin Juhás.

 

T. Szabosi;asf79571-4.jpg

Jazdec slovenského ARIES RACING Teamu na Pezinskej Babe bojoval s rôznou technikou už v minulosti, takže štvorročná prestávka, keď sa toto podujatie nekonalo, nebolo pre Martina veľkou prekážkou. Oproti poslednému podujatiu bol však rozdiel v kvalite asfaltu, keďže v tomto roku sa Pezinská Baba pyšnela novým asfaltom.

T. Szabosi;asf70999-1.jpg

„Som rád, že sa znovu ide toto podujatie. Všetci ho milujú, akurát je obrovský rozdiel medzi starým a novým asfaltom. Starý bol okruhový, nový je klasický a každý sa sťažuje, že nový je podstatne šmykľavejší ako starý. Všetci hľadáme nejaké vhodné nastavenie. Uvidíme ako to dopadne,“ povedal úvodom Martin Juhás.

T. Szabosi;jm1a2262-4.jpg

Ako už Martin povedal, všetci jazdci potrebovali prispôsobiť svoje autá šmykľavému asfaltu. Niekomu sa to podarilo lepšie, niekomu horšie. Podstatné bolo, že preteky odsýpali viac, menej bez problémov. V prípade Martina Juhása sa spoločne s formulou Lola B03 podarilo vybojovať po oba dva dni absolútne prvenstvo v Majstrovstvách Slovenska. V medzinárodných Majstrovstvách Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu mu v kategórii II. Patrilo v sobotu štvrté miesto, v nedeľu to bolo o kúsok lepšie a Martin bral body za tretiu priečku.

T. Szabosi;jm1a3914.jpg

„Šmýkalo to, ale to asi všetkým. My bojujeme hlavne s tým, že na tieto formule nie je takmer žiadne obutie. Sme radi, že vôbec máme nejaké pneumatiky, takže sme sa tomu museli prispôsobiť. Snažili sme sa nájsť nejaké najlepšie nastavenie, dokonca sme to prekombinovali tak, že by ma nikdy nebolo napadlo, že by sa to takto vôbec dalo. Máme ale aspoň nové skúsenosti. V sobotu bol na pretekoch pozrieť aj Jaro Krajči, ktorý nám dal nejaké rady, za čo mu veľmi pekne ďakujem. Vďaka nim sa mi podarilo v nedeľu zrýchliť. Myslím, že som dostal z toho maximum čo bolo možné,“ doplnil v nedeľu Martin Juhás.

T. Szabosi;jm1a1425-1.jpg

Seriál Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu 2024 pokračuje podujatím na Jankovom vŕšku, kde ARIES RACING Team, Martin Juhás a formula Lola B03 určite nebudú chýbať.

ARIES RACING Team

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri