Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Araujo doma s Mini WRC, Magalhaes s Peugeotom 207 S2000

Thursday, 17. 02. 2011 - 09:58, Katarína Ďurecová   

Araujo doma s Mini WRC, Magalhaes s Peugeotom 207 S2000

Najlepší portugalskí piloti sa akoby predbiehali s tým, kto vytasí väčšiu bombu, v podobe auta na ktorom budú štartovať doma na portugalskej rally. Bernardo Sousa pred nedávnom oznámil, že sa na štarte doma v Portugalsku objaví s Fordom Fiesta WRC (viac sa dočítate v tomto článku), dvojnásobného majstra sveta PWRC Arminda Arauja dokonca uvidíme v Mini WRC, čo zrejme bude súťažná premiéra tohto WRC špeciálu.

„V prvom rade by som chcel poďakovať Mitsubichi - značke, ktorú som reprezentoval sedem rokov a s ktorou som dosiahol najväčšie úspechy v mojej kariére. Ďakujem za dôveru vo mňa a za víťazný projekt. Po mesiacoch intenzívnej práce, ktorá mala zaistiť môj vstup do WRC môžem potvrdiť, že sa mi podarilo zrealizovať tento môj sen. Tento nový projekt ale nie je iba môj, ale všetkých, ktorí verili, že tento krok vpred bude možný a celé tie mesiace ma neprestávali motivovať", hovorí Armindo Araujo.

Monica Parisotto;araujo-remalho.jpg

„Je pre mňa veľkou cťou pripojiť sa ku značke ako je Mini, ktorá má tak dlhú históriu v rally. Do môjho tímu dostanem od Mini človeka, ktorý bude mať na starosti vývoj auta a aj na to, aby som sa ako jazdec zlepšoval. Tento rok nepomýšľame na víťazstvá, ale chceme napredovať a získavať skúsenosti do budúcna. Jediné, na čo teraz myslím, je tá prestíž, ktorou je reprezentovať farby tejto značky, mojich sponzorov a celé Portugalsko. Bezpochyby sa jedná o najambicióznejší projekt mojej kariéry a myslím, že je to prvý projekt v Portugalsku na takejto úrovni", dodáva Araujo, ktorého bude, tak ako obvykle, navigovať Miguel Ramalho.

Prodrive;

„S Armindom sme boli v kontakte už dlhší čas a sme radi, že mohol potvrdiť svoj program. Svoju rýchlosť dokázal v PWRC, kde získal dva po sebe idúce tituly majstra sveta. Teraz v novom Mini bude schopný bojovať proti najlepším jazdcom rally na svete", vyjadril sa Graham Pre z Prodrivu.

Josef Petrů;0d3x7584.jpg

Na domácej rally v Portugalsku sa objaví aj Bruno Magalhaes, ktorého môžeme posledné dva roky vidieť v IRC. Štartovať bude - tak ako aj v IRC - s Peugeotom 207 S2000. „Pokúsim sa predviesť v tom najlepšom svetle. S našim autom nemôžeme bojovať proti špeciálom WRC, takže sa pokúsime zabojovať o čo najlepšie umiestnenie v SWRC", vyjadril sa Magalhaes.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri