Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ostbergovi sa na pódiu zapáčilo..

Wednesday, 16. 02. 2011 - 22:31, Katarína Ďurecová   

Ostbergovi sa na pódiu zapáčilo..

Mads Ostberg si na otváracom podujatí sezóny na svoje konto pripísal svoje prvé pódium v najvyššej kategórii a dúfa si stupne víťazov v tejto sezóne ešte zopakuje.

„Rozhodne dúfam, že to nebolo moje posledné umiestnenie na pódiu a posledný krát, kedy som na Mikka vyvinul tlak. Bol to dobrý víkend, čas strávený za volantom Fiesty som si užil. Je možné dosiahnuť zopár dobrých výsledkov počas tejto sezóny, ale netreba zabúdať na to, že budeme štartovať na rally, na ktorých sme nikdy predtým neštartovali. Cítime sa celkom sebavedomí, čo sa auta a tímu týka a tak dúfame, že budeme aj na ďalších podujatiach bojovať o dobré výsledky, ale v podobné umiestnenie určite nemôžeme dúfať v Mexiku", vyjadril sa o druhom podujatí tohtoročnej sezóny, na ktorom nikdy neštartoval, Mads Ostberg.

Luboš Kubele;jg4pwrc16.jpg

„Ideme tam s cieľom sa učiť o tejto rally, o aute a o šotoline a uvidíme, ako nám to pôjde na podujatiach, ktoré budú nasledovať po tomto a ktoré pre nás nebudú neznáme. Dúfam, že budeme opäť schopní dosiahnuť nejaké dobrý výsledky", dodáva 23-ročný Nór.

Vladislav Maschl;img-1117-2.jpg

Mads Ostberg, bývalý chránenec Pettera Solberga sa vo WRC objavuje od roku 2007, ale málokedy zaujal svojimi výsledkami, s čím má určite čo dočinenia fakt, že štartoval na starších Subaru Imprezach. Tento rok ho za volantom Fiesty WRC tímu Stobart uvidíme najmenej na deviatich podujatiach a Ostberg dúfa, že sa mu podarí zohnať finančné prostriedky na to, aby mohol odjazdiť celú sezónu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri