Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Latvala opäť havaroval počas testu

Thursday, 17. 02. 2011 - 18:07, Katarína Ďurecová   

Latvala opäť havaroval počas testu

Prípravy Fordu na mexickú rally museli byť dnes prerušené. Príčinou bola, tak ako v prípade príprav na Rally Sweden (kedy nemohli jazdci Fordu nastúpiť na plánovanú Arctic Rally), havária Jariho-Mattiho Latvalu počas testu.

Tento krát išiel Latvala pár krát cez strechu pri meste Tavira, ktoré sa nachádza južne od mesta Faro, ktoré je domovským mestom portugalskej rally, kde má Latvala s haváriami bohaté skúsenosti - v roku 2009 ti zažil najvážnejšiu haváriu svojej kariéry, keď išiel cez strechu dokopy neuveriteľných 17 krát.

Monica Parisotto;latvala-antilla_3.jpg

Latvala a jeho spolujazdec Miikka Antilla našťastie vyšli z havárie bez zranení, ale auto bolo značne poškodené, kvôli čomu test nemohol pokračovať. Latvalovmu tímovému kolegovi Mikkovi Hirvonenovi by ale tento fakt nemal zabrániť v testované, ktoré má naplánované na sobotu a nedeľu - testovať by mal na náhradnom aute, ktoré sa ale momentálne ešte stále nachádza v sídle M-Sportu v Cumbrii.

Vladislav Maschl;img-1257.jpg

Jari-Matti Latvalala po havárii odletel domov do Fínska, ale do Portugalska sa za pár dní vráti, pretože jeho test by mal pokračovať v pondelok, kedy by mal testovať po celý deň.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri