Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Absolútny víťaz Autoslide 2009 vo farbách nového sponzora

Wednesday, 06. 01. 2010 - 01:35, T. Szabosi   

Absolútny víťaz Autoslide 2009 vo farbách nového sponzora

Ostrieľaný jazdec Jozef Zimerman má rád, keď sa jazdí šmykom a preto si obľúbil športovú udalosť s menom Autoslide. Štartoval na závodoch majstrovstiev Európy, kde bojoval s celou európskou špičkou. Jeho závodný voz Toyota Corolla sa stal pre mnohých zvodníkov prízrakom. Je ťažké ho poraziť, pretože skúsenosti vo svete rýchlych kôl začal zbierať už ako malý chlapec. Svoje kvality preukázal, trikrát za sebou vyhral závody Autoslide na Slovensku a stal sa víťazom oboch utkaní v roku 2009.

Tibor Szabosi;Jozef Zimmerman oslavuje víťaztvo v Autoslide 2009

Pri premiére v Pardubiciach 10. januára 2009 vo finále bojoval s Jožkom Beréšom a jeho peklostrojom. Podľa tohto matadora je potreba mať auto v pekelnej dobrej kondícii, v žiadnom prípade nepodceniť súpera a v neposlednej rade je nutné mať aspoň malý kúsok šťastia. To je cesta k úspechu. Medzi svoje najväčšie skalpy radí zisk titulu majstra Slovenska v autokrose. Autoslide, to nie sú jen závody automobilov na plochej dráhe. Je to príjemné stretnutie majstrov volantu odlišných motoristických disciplín a ich fanúšikov.

 Tibor Szabosi;Známy showman Igor Drotár zdraví publikum v Žarnovici

Jazdci majú jedinečnú príležitosť vidieť sa so svojimi kolegami, súpermi i inými jazdcami a to za unikátnej atmosféry. Môžu zrovnať svoj um oproti iným. Na Autoslide, prvom motoristickom sviatku v novom roku, si každý nájde to svoje. Stalo sa už krásnou tradíciou, že športové udalosti menom Autoslide vidia tisícovky divákov. Jozef Zimerman privezie svojho plechového upraveného miláčika i na oba závody Autoslide v roku 2010. Pozor! Viac než zaujímavá zmena sa týka farieb, v ktorých Jozef Zimerman pojde. Generálny partner Autoslide, spoločnost LIQUI MOLLY zaistila, že úspešný slovenský jazdec pôjde práve v ich farbách.

 Tibor Szabosi;Spomienka na niekoľkonásobného víťaza Autoslide Karola Šedivého

Do Autoslide 2010 zostáva pár posledných dní. Štartová listina je zaplnená. V súčasnosti je prihlásených cez 50 jazdcov z 3 zemí. Vsadíš si na víťazstvo Jozefa Zimermana? Myslíš, že ho môže niekto ohroziť? Chceš vedieť a hlavne vidieť, kto sa stane absolútnym víťazom Autoslide 2010? Tak utekj na internetové portály www.ticketportal.sk. Kúp si lístok v predpredaji a nezabudni, že 10. januára 2010 bude dátum, ktorý sa zapíše do histórie. Minimálne do histórie športovej udalosti s názvom Autoslide. Budeme totiž poznať meno víťaza motoristického sviatku Autoslide Žarnovica.

 

Fotogaléria z Autoslide 2009 - part 1 

Fotogaléria z Autoslide 2009 - part 2 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri