Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

5 dôvodov, prečo zažiť SUPERSTARS

Wednesday, 22. 05. 2013 - 12:25, Martin Trenkler   

5 dôvodov, prečo zažiť SUPERSTARS

Kto má rád zvuk silných vyladených motorov spojených s umením špičkových jazdcov, ten si na blížiacich sa pretekoch SUPERSTARS SERIES rozhodne príde na svoje. Ponúkame 5 dôvodov, prečo by ste si nemali nechať ujsť akciu 8. a 9. júna na Slovakia Ringu.

1. Prvýkrát na Slovensku
Aj keď sa SUPERSTARS môže popýšiť už desaťročnou tradíciou, slovenskí motoristickí fanúšikovia si tento rok pretekársku sériu vychutnajú prvý raz. Cez víkend 8. a 9. júna tak môžete burácanie silných motorov počuť na vlastné uši na okruhu Slovakia Ring, kam sa Superstars Series presúva z neďalekého okruhu v Brne.

ss-brno-1.jpg

2. Extrémne silné autá
Na trati sa stretnú autá, ktoré sú zárukou neľútostného súboja. Proti sebe sa postavia napríklad silné Mercedesy AMG a výkonné Audi A6. Na dráhe si to rozdajú aj také značky ako Porsche, Lexus, Jaguar, BMW, Cadillac či Chevrolet. Podmienkou je minimálne šesťvalcový motor, objem 3,8 litra a najmenej štyri miesta pre cestujúcich (samozrejme, v civilnej verzii, ktorá je predlohou pre tieto monštrá).

3. „Sedem statočných"
O vzrušenie z jazdy sa postarajú nielen silné autá s výkonom viac ako 500 konských síl, ale aj bývalí jazdci Formuly 1. Pravidelne v tomto seriáli štartuje Gianni Morbidelli, v Brne sa do BMW posadil aj Christian Klien. Z času na čas prekvapia divákov svojou účasťou aj Christian Fittipaldi, Giancarlo Fisichella či Mika Salo. Okrem nich si tieto preteky vyskúšal už aj nám známy obľúbený maďarský jazdec z WTCC - Norbert Michelisz.

ss-brno-2.jpg

4. Vitantonio „Tonio" Liuzzi
Vitantonio Liuzzi patrí medzi najrýchlejších jazdcov na svete. Ešte v roku 2011 sedel tento tridsaťjeden ročný Talian za volantom Formuly 1. Svoje umenie predvedie na luxusnom sedane od Mercedesu. Nenechajte si ujsť tento taliansky talent, ktorého cieľom v každých pretekoch je postaviť sa na najvyšší stupeň víťazov.

5. Napätie a rýchlosť
Pripravte sa na to, že bude horúco! V rámci SUPERSTARS WORLD uvidíte 13 rôznych automobilových modelov v rukách špičkových jazdcov, ktorí sa postarajú o napínavé súboje. V každom kole vás čakajú dva 25-minútové preteky + 1 kolo. Verejnosť sa dozvie mená držiteľov piatich talianskych a medzinárodných titulov pre jazdcov: „Salvatore Genovese" - trofej pre najlepší tím, tituly „Rookie of the Year" a „Star Drivers".

ss-brno-3.jpg

ss-brno-4-liuzzi.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri