Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Zverejnené ZU pre posledný podnik sprintrally

Saturday, 29. 09. 2012 - 12:49, Zdenka Frývaldská   

Zverejnené ZU pre posledný podnik sprintrally

Organizátori PSG- Partr Rally Vsetín zverejnili zvláštne ustanovenia na posledný podnik Timeseal Majstrovstiev ČR v sprintrally. Na súťažné posádky čaká 73 ostrých kilometrov.

 

Lukáš Hynek;yt2c6803.jpg

Aj keď o absolútnom majstrovi Timeseal Majstrovstiev ČR v sprintrally za rok 2012 je už rozhodnuté, pred nami je ešte stále jeden podnik tohto šampionátu. Uskutoční sa neobvykle v nedeľu, 21.10. a zaradený bude aj do Majstrovstiev ČR juniorov, Dámskeho pohára ČR, Pohára ČR v rally, Pohára mládeže v rally a Pohára usporiadateľa.

Lukáš Hynek;yt2c6625.jpg

Harmonogram rally obsahuje sedem mien známych rýchlostných skúšok, ktoré budú oproti minulým ročníkom mierne pozmenené. Pripravené sú RS Santov, Vesník a Jabloňová, ktoré absolvujú posádky dvakrát, resp. trikrát (RS Santov). Prvé vozidlo odštartuje na trať dlhú 226 kilometrov v sobotu o 9:10 hod. ráno a do cieľa by malo doraziť o 15:06 hod. Počasie na Vsetínskej rally zvykne byť veľmi zaujímavé, často doplnené aj snežením, tak sa necháme prekvapiť ako to bude vyzerať tento rok. Veríme však, že posledné podujatie z kalendára českej rally sa zaobíde bez väčších problémov a posádky si ho užijú naplno.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri