Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Zoznam prihlásených na Rallye Monte-Carlo 2014

Friday, 20. 12. 2013 - 17:17, Zdenka Frývaldská   

Zoznam prihlásených na Rallye Monte-Carlo 2014

Po zverejnení zoznamu prihlásených na prvý podnik šampionátu ERC, sa na svet dostal už aj zoznam na prvý podnik WRC 2014. Na zmeny v ňom si možno budeme musieť chvíľu zvykať.

 

Vladislav Maschl;dsc-4958.jpg

Na 82ème Rallye Automobile Monte Carlo 2014, ktorá sa uskutoční už o mesiac, sa prihlásilo 71 súťažných posádok. So štartovným číslom 1 odštartuje Sébastien Ogier a hneď za ním, s dvojkou, jeho tímový kolega Jari-Matti Latvala na Volswagenoch Polo R WRC. S číslami 3 a 4 sa predstaví Citroen, ktorý do úlohy tímovej jednotky postavil Chrisa Meeka a pozíciu za ním "prisúdil" Madsovi Ostbergovi. M-Sport s Mikkom Hirvonenom a Elfynom Evansom nesie čísla 5 a 6. Po nich príde na rad aj nový Hyundai Motorsport s Thierrym Neuvillom a Danim Sordom. V rámci WRC odštartujú ešte Andreas Mikkelsen, Robert Kubica, Martin Prokop, Bryan Bouffier, Francois Delecour a náš Jaroslav Melichárek. Vo WRC2 si najvyššie postavenie vyslúžil Yurii Protasov na Forde Fiesta R5.

Celý zoznam prihlásených

scoo

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri