Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Nový Dmack World Rally Team vo WRC a WRC2!

Friday, 20. 12. 2013 - 11:26, Zdenka Frývaldská   

Nový Dmack World Rally Team vo WRC a WRC2!

Ak vám počas tejto sezóny 2013 chýbal na tratiach svetovej rally estónsky jazdec Ott Tanak, tak si ho v budúcom roku užijete až až! A okrem neho sa ukáže aj Jari Ketomaa.

 

Vladislav Maschl;dsc-3018.jpg

Ott Tanak a Jari Ketomaa sa podľa najnovších informácií stali jazdcami nového DMACK World Rally Team. Zatiaľ čo Fín Ketomaa by mal na Forde Fiesta R5 odjazdiť celú sezónu vo WRC2, tak Estónca Tanaka čaká náročný program, ktorý kombinuje WRC a WRC2. Jazdec by mal absolvovať tri podniky veľkého šampionátu (Švédsko, Portugalsko, Sardínia) na Forde Fiesta RS WRC od M-Sport a zvyšné podniky (okrem Monte-Carla) zaradené do WRC2 na Forde Fiesta R5 od Autotek Motorsport. "Som veľmi rád, že sa konečne vraciam do WRC. Sezónu odštartujeme vo Švédsku a to na Forde Fiesta WRC. V tejto ťažkej sezóne som mal veľa času premýšľať a analyzovať problémy, no teraz som dostal novú šancu a pokúsim sa vrátiť do tempa z roku 2012. Postupne budem zrýchľovať a verím, že na konci sezóny budem bojovať aj o titul. Môj program je výsledkom veľkého úsilia tímu ľudí. Veľmi rád by som poďakoval Markkovi (Martinovi), Malcolmovi (Wilsonovi) a sponzorom, bez ktorých by sme nás finančný rozpočet len ťažko dostali na potrebnú hranicu", zhrnul mladý Tanak.

scoo

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri