Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Zoznam prihlásených na Ožďany sa napĺňa známymi a menej známymi menami

Saturday, 27. 04. 2013 - 16:25, Zdenka Frývaldská   

Zoznam prihlásených na Ožďany sa napĺňa známymi a menej známymi menami

Prvý kopec z Majstrovstiev Slovenska v PAV a Slovenského kopcového pohára je tu už o dva týždne. Zoznam prihlásených sa pomaličky napĺňa.

 

Tibor Szabosi;co8c1164-7.jpg

Presne 18 mien zatiaľ obsahuje zoznam prihlásených na 2800 metrov dlhý kopec s názvom Oždianske serpentíny, ktorý sa uskutoční v dňoch 11.-12. mája 2013. Preteky budú zaradené do MSR a SKP v PAV a budú sa riadiť platnými predpismi pre rok 2013. V zozname sa nachádzajú známe mená z minulej sezóny, ako napríklad Erich Achs, Bohumír Čambálik, Martin Lešo či Peter Ambrúz a nechýbajú aj známi poháristi ako Oto Hroba, Mojmír Čambal alebo Kamil Macháček. Tešiť sa môžeme na Andreja Kacvinského, ktorý sa predstaví na svojom novom Renaulte Clio alebo na nováčika Martina Hrobu na Škode Fabia. Z menej známych jazdcov spomenieme Martina Mesároša, Mareka Foldiho alebo Jána Albertyho. Tieto mená sú známe skôr z amatérskych kopcov či iných súťaží a tešíme sa, že sa ukázu už aj v SKP.

Tibor Szabosi;67c0035.jpg

V zozname zatiaľ chýbajú ďalší jazdci z MSR, ktorí sa na každých pretekoch starajú o výborné časy a aplauz divákov. Patria medzi nich určite Martin Koiš, Igor Drotár, Jozef Béreš, Peter Jureňa a mnohí ďalší. Uzávierka prihlášok je stanovená na 8.mája, takže neváhajte a prihláste sa čo najskôr!

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri