Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Zoznam prihlásených a časový harmonogram Yokohama Nová Bystrica 2023

Thursday, 29. 06. 2023 - 21:42, Miroslav Majláth   

Zoznam prihlásených a časový harmonogram Yokohama Nová Bystrica 2023

Blíži sa nám víkend a s ním aj podujatie Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2023. Dnes vám prinášame zoznam prihlásených a časový harmonogram podujatia.

 

Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2023

Pri pohľade na zoznam prihlásených treba konštatovať, že prihlásených jazdcov je celkovo štyridsaťpäť, pričom štyridsaťtri pochádza zo Slovenska a dvaja z Českej republiky. Na trati by sme mali vidieť tridsiatku jazdcov a vozidiel bojujúcich o body v rámci seriálov Dynamax Medzinárodné a Národné Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2023. V tomto počte je započítaných päť formulových vozidiel a dvadsaťpäť súdobých vozidiel. V rámci Majstrovstiev Slovenska pretekov historických vozidiel sa divákom v rámci podujatia Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2023 predstaví šesť pretekárov a v rámci Slovenského kopcového pohára to bude deväť jazdcov. Ak ku tomuto počtu pripočítame takmer rovnaký počet jazdcov z pridruženého Edda Cupu, tak sa diváci môžu tešiť na deväťdesiatku vozidiel a jazdcov. Pritom každého jazdca čakajú počas každého dňa štyri jazdy.

Tibor Szabosi;asf77634-17.jpg

Poďme sa teraz spoločne pozrieť na časový harmonogram podujatia Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2023.

Tibor Szabosi;asf75557-5.jpg

Počas oboch víkendových dní budú štartovať najskôr vozidlá zaradené do Edda Cupu a hodinu po nich pôjdu na štart účastníci slovenských šampionátov. Prvá tréningová jazda je plánovaná na 8:00 hodinu pre Edda Cup a 9:00 hodinu pre MMSR. Na štart druhej tréningovej jazdy sa vozidlá Edda Cup postavia o 10:00 h. a MMSR o 11:00 hodine. Prvá súťažná jazda Edda Cupu odštartuje o 13:00 hodine a v prípade MMSR o 14:00 hodine. Druhá súťažná jazda Edda Cupu je plánovaná na 15:00 hodinu a MMSR na 16:00 hodinu. Jediný rozdiel je v nedeľu v časoch súťažných jázd, ktoré budú štartovať o pol hodinu skôr. Každý deň sa bude konať aj vyhlásenie a ocenenie najlepších vždy deväťdesiat minút od ukončenia druhej súťažnej jazdy.

Tibor Szabosi;asf77424.jpg

Miro Majláth
tlačový tajomník
Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2023

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri