Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing sa chystá na preteky už tretí víkend po sebe

Thursday, 29. 06. 2023 - 21:22, Miroslav Majláth   

Kesko Racing sa chystá na preteky už tretí víkend po sebe

Po Oždianskych serpentínach a Rally Prešov čaká rožňavský Kesko Racing Team ďalší víkend na pretekoch. V tomto prípade sa jazdci predstavia v rámci PAV v Novej Bystrici.

 

Tibor Szabosi;asf76693-2.jpg

Marián Kekňák s vozidlom Ford Fiesta Proto si už po druhýkrát vyskúša ako chutí trať medzi Novou Bystricou na Kysuciach a Oravskou Lesnou na Orave. V minulom roku, kedy sa tu konali preteky zahrnuté do seriálov Dynamax Medzinárodné a Národné Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu, si trať Keko pochvaľoval.

Tibor Szabosi;asr67040-4.jpg

Aj druhý jazdec Kesko Racing Teamu, Fero Fusko jazdiaci na Seate Leon TDi trať pozná, čiže presne vie do čoho ide.

Tibor Szabosi;asf75812-1.jpg

V tomto roku podujatie Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica prichádza s novinkami. Jednou z nich je aj umiestnenie servisného parkoviska, ktoré namiesto na ceste smerom ku Vychýlovskému skanzenu bude umiestnený priamo v obci Nová Bystrica. Tu nájde svoje nové umiestnenie aj riaditeľstvo pretekov a tak sa celé podujatie stane kompaktnejším.

Tibor Szabosi;asr67422-12.jpg

Čo sa týka samotných pretekov, tie štartujú už v piatok (30.6.2023) administratívnym a technickým preberaním. V sobotu a nedeľu (1. – 2.7.2023) sa už jazdci predstavia priamo v akcii na trati. Najskôr to bude v dopoludňajších hodinách pri dvojici tréningových jázd a následne popoludní pri dvojici súťažných, ktoré zároveň určia aj konečné umiestnenie všetkých pretekárov.

Miro Majláth  



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri