Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Záver sezóny vo veľkom štýle

Friday, 28. 09. 2012 - 12:20, T. Szabosi   

Záver sezóny vo veľkom štýle

Ani október nie je pre Slovakia Ring mesiacom, v ktorom by svojim fanúšikom neponúkol príťažlivé podujatia. Najlepší driftéri z Európy a z Japonska sa budú šmýkať pretekárskou dráhou a Vintage motocykle z minulého storočia vás presvedčia, že svojou rýchlosťou ešte nepatria do starého železa. A to nie je zďaleka všetko. Čo pre vás Slovakia Ring ešte chystá?

Tibor Szabosi;co8c4704-2.jpg

HELL King of Europe, 6. - 7. október 
Veľké finále medzinárodnej súťaže driftérov vás čaká už prvý októbrový víkend. Drift je jeden z najpopulárnejších a najzábavnejších motoristických športov, a preto ak máte radi zábavu nesmiete na Slovakia Ringu chýbať. Najlepší európski a japonskí driftéri vás zavedú do sveta, v ktorom sa autá šmýkajú dverami napred, dym sa valí zpod kolies a zvuk silných motorov zvyšuje adrenalín v krvi. Okrem rýchlych áut uvidíte aj veteránov na Vintage motocykloch zo šesťdesiatych a sedemdesiatych rokov a prestížny Vizio Porsche Cup. Ak sa vám drift zapáči, svoje zručnosti si budete môcť prakticky vyskúšať v škole šmyku v priestoroch Centra bezpečnej jazdy priamo v areáli Slovakia Ring. Navyše Hotel Ring*** s príjemným wellness centrom privíta všetkých, ktorí si počas náročného dňa budú chcieť oddýchnuť.

Tibor Szabosi;co8c3885-5.jpg

Time Attack, 13. október
Preteky Time Attack sú určené všetkým amatérskym jazdcom, ktorí si chcú vychutnať atmosféru na trati aj z pozície za volantom. Ak máte aj vy chuť prejsť z diváckych tribún priamo na dráhu, neváhajte a prihláste sa. Time Attack sú preteky sériových a upravených automobilov, ktoré sa jazdia na najlepší dosiahnutý čas na jedno kolo okruhu. Vaše schopnosti si môžete porovnať s ostatnými jazdcami ako aj s vlastnými časmi z predchádzajúcich jázd. Využite motiváciu k neustálemu zlepšovaniu.

 Tibor Szabosi;co8c7731-3.jpg

Autoslalom FUCHS, 13. október
Už po druhýkrát sa AutoSlalom predstaví na profesionálnom automobilovom okruhu. Slovakia Ring ponúka najdlhšiu a najrýchlejšiu autoslalomovú trať v strednej Európe. V sobotu prekľučkuje dráhou vyše sto jazdcov a vy môžete byť jedným z nich. Na štartový rošt sa postavia staré, prerobené autá ako aj najnovšie pretekárske modely. Súťažiť sa bude v ôsmych kategóriách, pričom sa určite potešia aj dámy, ktoré budú súťažiť vo svojej vlastnej dámskej kategórií. Ak máte chuť vyhýbať sa kužeľom a pritom bojovať s časom, alebo sa iba radi pozeráte na krásne a rýchle autá, príďte v sobotu 13. októbra do priestorov Slovakia Ringu.

 autoslalom-autoglym-2012-drivingacademy-169.jpg

Totalcar Trackday, 14. október
Úspešní jazdci sa radi vracajú na okruh Slovakia Ring! V októbri nás opäť navštívi Norbert Michelisz, jazdec z Maďarska, ktorý štartoval na aprílovom svetovom šampionáte FIA WTCC na Slovakia Ringu. Navštívte podujatie Totalcar Trackday, na ktorom pretekári nemusia byť jediní, ktorí zažijú riadnu dávku adrenalínu. Staňte sa pretekárom aj vy a zažite s race simulátorom rýchlu jazdu, brzdenie a ostré zákruty na vlastnej koži. To, či šťastena stojí na vašej strane môžete otestovať nie len na dráhe, ale aj v pripravenej tombole.

Tibor Szabosi;67c4553.jpg

Racing Wheels Day, 20. október
Pre všetkých priaznivcov motoristického športu je prichystaný ďalší diel akcie Racing Wheels Day. Okrem tréningových jázd sa môžete tešiť aj na atraktívne krátke preteky s pevným štartom. Príďte stráviť príjemnú jesennú atmosféru na motoristický okruh Slovakia Ring.

Tibor Szabosi;co8c4886-7.jpg

Carbonia Cup, 21. október
Carbonia Cup sú poloamatérske preteky rozdelené do štyroch skupín. Ak máte záľubu v rýchlych autách určite oceníte šprintérske preteky trvajúce 20 minút. Na svoje si však prídu aj tí, ktorí sú zameraní viac na vytrvalosť. Trojhodinový pretek na vás čaká v nedeľňajších poobedných hodinách.

Viac informácií na www.slovakiaring.sk
Slovakia Ring v Orechovej Potôni je jedinečný motoristický areál na Slovensku. Na jednom mieste ponúka možnosť jazdiť na špičkovom motoristickom okruhu, zdokonaliť sa v škole bezpečnej jazdy, vyskúšať si off-road a užiť si relax v hoteli. Slovakia Ring je moderný okruh so špičkovými parametrami a dĺžkou 5 922 m, ktorou sa radí medzi najdlhšie v Európe. Ponúka pestré možnosti využitia pre profesionálov aj amatérskych jazdcov a prináša pravidelné víkendové podujatia pre širokú verejnosť. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdné zručnosti, je pripravené Centrum bezpečnej jazdy so školou šmyku a kurzami jázd rôzneho zamerania a náročnosti. Po aktívnom výkone si môžete dopriať obed či večeru v Hoteli Ring***, ktorý zároveň ponúka 47 izieb a wellness so saunami a bazénom.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri