Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Rosina opäť viedol preteky FIA GT1!

Sunday, 30. 09. 2012 - 09:37, Daniel Mandzi   

Rosina opäť viedol preteky FIA GT1!

Automobilový pretekár Štefan Rosina dnes absolvoval posledné kolo seriálu Majstrovstiev sveta FIA GT1 na britskom okruhu Donington. Z tretej štartovej pozície sa v kvalifikačných pretekoch prebojoval už v druhom kole na vedúcu pozíciu, ktorú si udržal celú pol hodinu - až do plánovanej výmeny jazdcov. Jeho tímový kolega Peter Kox po nezdarenom pit-stope jazdil na tretej priečke a to až do záveru pretekov, kedy kvôli odchádzajúcim brzdám prišiel o pódiové umiestnenie a doviedol ich Lamborghini Gallardo na celkovo štvrtú priečku. Z tejto pozície budú štartovať aj v nedeľňajších majstrovských pretekoch, teda v poslednej jazde tohtoročných Majstrovstiev sveta FIA GT1.

SRO;berns-bes-nr-0921.jpg

Štefan Rosina dnes po pretekoch povedal: „Po perfektom štarte som sa veľmi rýchlo prebojoval na prvú priečku, odkiaľ som aj odovzdával auto kolegovi Petrovi Koxovi. Skončili sme síce napokon na štvrtom mieste, ale aj to je skvelé umiestnenie a dúfam, že nám v nedeľu umožní opäť zabojovať o popredné pozície."

SRO;bes-berns-nr-328.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri