Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

V poradí 22. "Wrooom" úspešne zvládnutý + VIDEO

Saturday, 14. 01. 2012 - 17:10, Eva Rihová   

V poradí 22.

Sneh, príjemná zábava, nespočetné tlačové besedy. Aj takýto bol program týždenného zimného stretnutia s názvom Wrooom 2012, ktoré sa každoročne vracia do známeho talianskeho lyžiarskeho strediska Madonna di  Campiglio.

Populárna udalosť Wrooom je už skutočne tradičným "press" stretnutím dvoch  talianskych značiek Ferrari a Ducati, ktoré sa začiatkom nového roka plné entuziazmu stretnú a podelia sa o svoje ciele a plány do ďalšej blížiacej sa sezóny s množstvom novinárov. Avšak na početné hviezdne zoskupenie menovite: Fernando Alonso, Felipe Massa, Giancarlo Fisichella, Marc Gené, Valentino Rossi, Nicky Hayden, nevynímajúc šéfov a jednotlivých členov tímov čakalo predovšetkým mnoho zábavy. Týždeň plný lyžovania, exhibícii, fotení, či stretnutí s nadšenými fanúšikmi. To je Wrooom.

Samozrejme, hlavný bod celého stretnutia sa sústredil na piatok, ktorý je venovaný výhradne navštevníkom a exhibičným jazdám medzi F1 a MotoGP jazdcami, ktorí si medzi sebou zmerali sily a zručnosť tak v automobiloch ako aj v motokárach. Ako inak všetko na ľade. Prvenstvo v automobilovej časti pretekov vybojoval Felipe Massa, motokáry ovládol domáci Valentino Rossi, ktorý sa vyjadril: " Bolo to skutočne fantastické. V lete trénujem na motokárach často a na ľade to bolo rovnako výborné, špeciálne pretože tento rok bolo ešte oveľa chladnejšie ako minulý rok, a tak trať držala podstatne lepšie. Felipe Massa ma síce v automobiloch porazil, ale aj tak to bol krásny večer. Veľmi som si to užil. "

Ponúkame Vám fotografické aj video zábery z tohto večera i z ostatného priebehu Wrooom 2012.

131-medium.jpg

040-medium.jpg

028-medium-1.jpg

022-medium-1.jpg

047-medium.jpg

127-medium-1.jpg

13091.jpg

13121.jpg

13123.jpg

152-medium.jpg

156-medium-1.jpg

167-medium.jpg

177-medium.jpg

181-medium.jpg

186-medium-1.jpg

187-medium.jpg

188-medium-1.jpg

191-medium.jpg

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri