Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

WRC tímy sa znova predstavia spoločne

Friday, 09. 11. 2018 - 09:18, Ľuboš Kašický   

WRC tímy sa znova predstavia spoločne

Po tohtoročnej úspešnej premiére sa WRC rozhodlo zopakovať spoločné predstavenie tímov na Autoshow v Birminghame. Tentoraz však aj s účasťou širokej verejnosti!

Januárová Autosport International autoshow v Birminghame, pod hlavičkou napredávanejšieho časopisu o automobilovom športe, má dlhoročnú tradíciu a stretnete na nej takmer každého, kto v autošporte niečo znamená. Aj preto prišlo vedenie WRC pred sezónou 2018 s nápadom urobiť spoločné predstavenie tímov. Ukázalo sa to ako veľmi dobrá myšlienka. Chybičkou krásy bolo azda iba to, že tak urobili iba počas štvrtkového novinárskeho dňa a verejnosť to mala len sprostredkovane. Tentoraz to však má byť inak.

c04-2.jpg

Fanúšikov rely určite poteší, že teraz sa celé spoločné predstavenie tímov presunie na prvý verejný deň s účasťou širokej verejnosti, teda na sobotu 12.januára 2019. Bukujte preto letenky a ubytovanie, lebo sa bude na čo pozerať. Účasť už prisľúbili všetky súčasné špičkové tímy ako M-Sport World Rally Team, Hyundai Shell Mobis World Rally Team, Toyota Gazzo Racing World Rally Team a Citroen Total Abu Dhabi World Rally Team. Predstavia sa však aj posádky WRC2 a Junior WRC.

lowrc02.jpg

Predstavenie začne už v sobotu dopoludnia od 09.00 miestneho času a okrem predstavovania sa bude rozoberať aj sezóna 2018. „Tešíme sa, že sa WRC predstavenie sezóny posunulo na sobotu pred širokú verejnosť," usmieva sa Oliver Ciesla, výkonný riaditeľ WRC Promoter. „Sme presvedčení, že aj nasledujúca sezóna bude rovnako vzrušujúca, ako je táto a nevieme si predstaviť lepší štart, ako spoločné promo pred fanúšikmi na Autsoport International Show. Fanúšikovia uvidia všetkých dvadsať vozidiel WRC aj s posádkami, ktoré z Birminghamu odcestujú priamo do dejiska prvej súťaže v Monte Carle."

lowrc03.jpg

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri