Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Wittmann v Monte Carle štartovať nebude, otázna je celá sezóna

Thursday, 23. 12. 2010 - 23:32, Katarína Ďurecová   

Wittmann v Monte Carle štartovať nebude, otázna je celá sezóna

Franz Wittmann na Vianoce pekný darček nedostal. Práve naopak, jeho hlavný sponzor, stávková spoločnosť Interwetten, mu oznámil, že od neho odchádza, čo znamená, že Franz Wittmann musí odvolať svoj štart na Rally Monte Carlo a zároveň Wittmann ani netuší, ako sa bude ďalej uberať jeho kariéra v rally.

„Mal som stretnutie so zástupcami Interwettenu. Bohužiaľ mi bolo povedané, že v budúcnosti sa ich marketingové aktivity a obchodná politika budú uberať iným smerom. Ich odchod pre mňa znamená finančnú dieru príliš veľkú na to, aby som ju zaplnil bez hlavného sponzora. Aj napriek všetkému som Interwettenu a hlavne Wolfgangovi Fabianovi veľmi vďačný za dva roky, počas ktorých mi pomohli jazdiť rally na najvyššej úrovni a tým pádom na seba upozorniť na medzinárodných podujatiach", hovorí Franz Wittmann.

Tibor Szabosi;co8c3922.jpg

„Od tohto momentu sa, samozrejme, snažím nájsť sponzorov, ktorí by mi mohli pomôcť v tom, aby som v v nejakej forme s rally pokračoval", dodáva Wittmann.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri