Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Wilson odhalil tajomstvo úspechu Kena Blocka

Monday, 11. 03. 2013 - 17:21, Zdenka Frývaldská   

Wilson odhalil tajomstvo úspechu Kena Blocka

Ken Block si v Mexiku pripísal na svoje konto výborné siedme miesto, čím naplnil štatistické predpoklady.

 

ken-block-wrc-rally-mexico-gymkhana.jpg

Pred Rally Guanajuato Mexiko sa dlho hovorilo o tom, či americká hviezda Ken Block uvidí cieľ týchto pretekov. Štartoval tu totiž po piatykrát, pričom doterajšia výsledky mu priniesli 28., 18., 12. a 9. miesto. Tento rok to vychádzalo na prvú osmičku a podarilo sa. Block skončil dokonca siedmy!

block-wrc-mexico-rally.jpg

Hlava M-Sport, Malcom Wilson, ktorého firma postavila a pripravila Blockovu Fiestu na preteky, si myslí, že jazdec dosahuje najlepší výkon vtedy, keď je v najväčšom tlaku, či už psychickom, fyzickom alebo časovom. Block totiž do Mexika dorazil neskoro, čo bolo spôsobené jeho vystúpením na podujatí Adelaide's V8 Supercar, kde predvádzal demo jazdy. "Ken musí mať proste náročný harmonogram. Do Mexika prišiel až v pondelok večer a dokázal zajazdiť svoj najlepší výsledok. Je skvelé, ako to zvládol", povedal pre maxrally.com Wilson. Block svoj výkon okomentoval úplne jednoducho: "Len som sa snažil zajazdiť čo najlepšie a zabaviť sa. Stále sa učím, ale oproti minulým rokom som postúpil vpred".

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri