Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier vyhráva Rally Guanajuato México s tri a pol minútovým náskokom!

Sunday, 10. 03. 2013 - 19:37, T. Szabosi   

Ogier vyhráva Rally Guanajuato México s tri a pol minútovým náskokom!

Oficiálne stránky

Online výsledky online výsledky 2 

Tretie podujatie WRC je aj tohto roku Rally Guanajuato México. Tradičným miestom štartu býva mesto Guanajuato, ktoré je aj na zozname historických pamiatok UNESCO. Desiatky tisíc ľudí v uliciach tohto mesta každoročne vytvorí neopakovateľnú atmosféru ku ktorej patrí aj mestská rýchlostná skúška. Na tamojších cestách dláždených mačacími hlavami a obohnanými vysokými múrmi sa deje úžasné predstavenie, ktorého vrcholom je prejazd deväťdesiat metrovým nasvieteným tunelom.

Hector Segovia;6968460735-6aeed1501a-b.jpg

Riaditeľ podujatia  Patrick Suberville hovorí: "Chceli sme počas súťaže odprezentovať charakter mesta Guanajuato so svojimi hlbokými ulicami a tunelmi, ktoré v minulosti slúžili ako bane. Vďaka týmto podmienkam stoja diváci na vyvýšených múroch pozdĺž cesty a majú fantastický výhľad."

Enrique Gijón;6967863665-2386206dc6-b.jpg

RZ 1 - Monster Street Stage Guanajuato 1 (1.05 km)
RZ 2 - Parque Bicentenario 1 (2.60 km)

Úvodné dve superšpeciálky v meste Guanajuato a Parque Bicentenario neďaleko Silaa nepriniesli žiadne zaujímavosti. Pri neprítomnosti Sebastiena Loeba si víťazstvo pripísali Thierry Neuville a Sébastien Ogier, ktorý sa vďaka víťazstvu v RS2 dostal do čela priebežnej kvalifikácie. Skutočná súťaž sa ale začína až zajtra.

Enrique Gijón;6821739274-677a531cd6-b.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri