Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Wilson: „Block a Raikkonen sú obrovským prínosom pre WRC.“

Friday, 05. 11. 2010 - 11:43, Katarína Ďurecová   

Wilson: „Block a Raikkonen sú obrovským prínosom pre WRC.“

Po práci s Kenom Blockom a Monsterom si Malcolm Wilson myslí, že ostatné tímy vo WRC sa majú ešte čo učiť o propagácii. Wilson pracoval s Blockom celý rok je naozaj ohromený Blockovou angažovanosťou a snahou či už na rýchlostných skúškach alebo mimo nich.

„Myslím, že od Kena a Mosteru a ich prístupu ku všetkému sa ešte máme čo učiť. Pozrite sa na ich propagáciu - je to proste fantastické. Vo Francúzsku boli v servisnom parku tisícky ľudí a všetci, ktorí stáli pred našou servisnou zónou chceli vidieť Kena, bolo to úžasné", opisuje svoje pocity Malcolm Wilson a pokračuje: „Koľko zhliadnutí malo jeho posledné Gymkhana video? Je to okolo 15 miliónov, alebo podobne, čo je proste neuveriteľné. Ken nie je známy ako jazdec rally, ale ako ten, čo robí gymkhana videá - ale pozrite sa, akú pozornosť mu to zaisťuje vo WRC."

Vladislav Maschl;img-5764-3.jpg

Wilson si myslí, že podobnú hodnotu ako Block má vo WRC aj Kimi Raikkonen: „Niektorí ľudia hovoria že to, čo robí Kimi nemá žiadnu cenu. Ale z môjho pohľadu priniesol do WRC veľa. To, že tu jazdí, zlepšilo profil nášho šport, dalo mnoho vecí do pohybu a vytvorilo veľký príbeh tejto sezóny. Okej, stále sa iba učí, ale myslím, že od neho toho ešte uvidíme veľa - a stále je to Kimi Raikkonen."

Vladislav Maschl;img-15.jpg

Čo sa týka Kimiho Raikkonena a jeho budúcnosti, tak Fín sa nedávno vyjadril, že si „užíva rally a chce pokračovať" a už sa nezaoberá žiadnymi možnosťami na návrat do F1. Podľa serveru wrc.com síce jeho dohoda s Red Bullom už definitívne padla, ale má možnosti pokračovať s Citroenom s tým, že by ale nefinancovali celú jeho sezónu a Kimi by tak musel nejaké peniaze aj priniesť. Navyše je tu stále možnosť jazdiť za Mini alebo v Moster World Rally Teame.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri