Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Výsledky rozboru paliva z Rally Tríbeč potvrdili výsledky súťaže

Wednesday, 29. 06. 2011 - 08:48, Miroslav Majláth   

Výsledky rozboru paliva z Rally Tríbeč potvrdili výsledky súťaže

V priebehu tretieho podujatia seriálu majstrovstiev Slovenska DMACK Tyres Rally 2011 - na topolčianskej Rally Tríbeč bolo z dvoch súťažných vozidiel odobraté palivo na rozbor. Jednalo sa najmä o odpoveď na otázku, či súťažné posádky nepoužívajú ako palivo bioetanol, ktorý podľa FIA predpisov nie je možné na rally používať ale je napr. povolený v rámci Majstrovstiev Maďarska.

Jozef Pisch;1t1u1809-2.jpg

Palivo v oboch súťažných vozidlách - štartové číslo 3, vozidlo Subaru Impreza, súťažiaceho XIQIO s.r.o. s posádkou András Hadik - István Juhász ale i štartového čísla 22, Mitsubishi Lancer, súťažiaci Mediaracing rally Team, posádka Tomáš Ondrej - Adam Gomori vyhovelo rozboru, čo bolo zverejnené oznámením riaditeľa súťaže zo dňa 8.6. 2011.

Peter Vranský;rally-tribec-008.jpg

Keďže obe vozidlá vyhoveli tejto technickej kontrole platia kompletné výsledky 12. Rally Tríbeč 2011 v podobe, ako boli zverejnené po skončení súťaže.

Gabriela Szczeczinová
Rally komisia SAMŠ

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri