Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Výborné hodnotenie FIA pre Dobšinský kopec

Tuesday, 20. 11. 2012 - 09:45, Miroslav Majláth   

Výborné hodnotenie FIA pre Dobšinský kopec

Tohtoročná sezóna majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu je úspešne za nami. Po jej ukončení už ostávalo organizátorom, či jazdcom počkať iba na slávnostné vyhlásenie víťazov tejto disciplíny. To sa udialo začiatkom mesiaca november v Českej republike, v Olomouci.

organisers-fia-officials-2012-fia-euro-hillclimb-champs-prize-giving-photo-fia-krejci-1.jpg

Sobotňajšiemu gala večeru predchádzala ešte piatková porada všetkých usporiadateľov Európskeho šampionátu, ktorú tvoria organizátori z Portugalska, Španielska, Francúzska, Švajčiarska, Rakúska, Nemecka, Česka, Slovinska , Chorvátska a od tohto roku boli vďaka Dobšinskému kopcu prítomní aj organizátori zo Slovenska. Celý míting viedol prezident FIA EHCC Paul Gutjahr spolu so sekretárom Danielom Fauselom. Začiatok bol venovaný predstaveniu a priebehu všetkých pretekov v uplynulej sezóne 2012, ďalej boli prezentované nové úpravy v predpisoch pre rok 2013 a záver bol venovaný novým bezpečnostným opatreniam, ktoré budú platiť rovnako od budúcej sezóny. Samozrejme bol predstavený aj nový kalendár pre rok 2013, podľa ktorého neoficiálny termín Dobšinského kopca je stanovený na 20. - 21. 7. 2013.

Tibor Szabosi;67c2862.jpg

Našu výpravu tvorili spoločne zástupcovia obidvoch spoluorganizátorov Mesta Dobšiná a spoločnosti ESIN racing spolu s jeho zástupcom Borisom Kubovičom. „Som veľmi spokojný. Dobšinský kopec bol po jeho tohtoročnej premiére hodnotený ako jeden z veľmi dobre zorganizovaných pretekov v rámci majstrovstiev Európy. Toto hodnotenie je pre nás akousi vzpruhou do ďalšej roboty a príprav toho nasledujúceho ročníka. Príprava začína už v týchto dňoch, vieme o veciach ktoré sa nám podarili spraviť dobre už v premiére, ale aj o veciach, ktoré treba v tom nasledujúcom trochu zmeniť. Moje poďakovanie patrí aj mestu Dobšiná a spoločnosti Esin racing, ktorí prisľúbili podporu aj v nasledujúcej sezóne," zhodnotil stretnutie organizátorov riaditeľ Dobšinského kopca Marcel Kollárik.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri