Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Vouilloz: Na Monte Carlo budem pripravený

Wednesday, 29. 12. 2010 - 18:33, Katarína Ďurecová   

Vouilloz: Na Monte Carlo budem pripravený

Nicolas Vouilloz naposledy sedel za volantom rally auta na tohtoročnej Rally Monte Carlo, kde skončil tretí. Aj napriek tomu si ale Vouilloz myslí, že to neohrozí jeho šance na dobrý výsledok.

„Aj napriek tomu, že som dlho nesedel za volantom rally auta, tak sa vôbec nedá povedať, že by som len sedel doma. Pracoval som pre francúzsku firmu zaoberajúcu sa horskými bicyklami. Nastúpil som za nich na pár pretekoch, pracoval som na vývoji a taktiež som robil tímového manažéra", hovorí šampión IRC z roku 2008 a pokračuje o svojej účasti na Rally Monte Carlo: „Viem, že bude ťažké dostať sa do tempa po tak dlhej prestávke, najmä preto lebo na Rally Monte Carlo je zopár dlhších rýchlostných skúšok. Dovtedy ale budem mať za sebou tri testy a budem tak veľmi fit a tak dobre pripravený, ako to len bude možné."

Tibor Szabosi;co8c5008.jpg

Vouilloza uvidíme v januári na Rally Monte Carlo štartovať so Škodou Fabia Super 2000, ktorá bude servisovaná Škodou France. Spolujazdca mu bude robiť Benjamin Veillas.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri