Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Vo FIA CEZ Trophy 2011 Slováci opäť druhí!

Thursday, 22. 12. 2011 - 09:43, Daniel Mandzi   

Vo FIA CEZ Trophy 2011 Slováci opäť druhí!

Po vlaňajšom 2. mieste sa slovenským motoristickým športovcom podarilo obhájiť striebornú priečku v pohári národov v hodnotení FIA Zóny Strednej Európy. Slováci skončili tesne za víťaznými Rakúšanmi a pred tretími Maďarmi.

Slávnostný ceremoniál odovzdávania víťazných trofejí sa konal v Sarajeve, hlavnom meste Bosny a Hercegoviny za účasti prezidenta FIA Jeana Todta, ktorý vo svojom príhovore vyzdvihol stredoeurópsku zónu ako v súčasnosti najlepšie fungujúcu zónu na svete a zaželal veľa úspechov všetkým jej účastníkom.

Tibor Szabosi;co8c6960-2.jpg

Špeciálne blahoželal novozvolenému prezidentovi CEZ Zrinkovi Gregurekovi z Chorvátska.

Slovenskí motoristickí športovci v tomto roku opäť potvrdili, že aj napriek minimálnej podpore zo strany štátu stále patria k špičke v našom regióne. Toto umiestnenie v rámci stredoeurópskej zóny, ktorá má k dnešnému dňu 13 členov, je o to cennejšie, že príspevok štátu na motoristický šport u nás je jedným z najnižších v celej CEZ.

arc-todt-rez.jpg

Slovenskí pretekári získali celkovo 7 prvenstiev - Miro Konôpka 2x, Christian Malchárek, Matej Homola za okruhy, Igor Vlasatý a Štefan Andreides za autokros a Peter Jureňa v kopcoch. Okrem toho slovenskí jazdci získali aj pódiové umiestnenia - traja okruhári Maťo Konôpka, Zdenko Mikuláško a Tomáš Liedl), dvakrát autokrosári David Gabriel a Adrian Suja a slalomári Miroslav Tichý a Vladimír Okáli.

Tibor Szabosi;co8c2222-2.jpg

Všetkým úspešným reprezentantom Slovenska gratulujeme a želáme veľa úspechov aj v budúcej sezone 2012!!

ARC Bratislava

Tibor Szabosi;co8c7931-2.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri