Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Víkendové double pre Daniša s Brundlem

Monday, 24. 09. 2012 - 15:33, Miroslav Majláth   

Víkendové double pre Daniša s Brundlem

Iba pred pár hodinami sme vás informovali o víťaznom návrate Slováka Jána Daniša na pretekársku trať v rámci seriálu European R-Cup v kokpite pretekárskeho špeciálu Radical SR3-1500 a dnes už má za sebou druhé víťazstvo.


Tibor Szabosi;67c7828.jpg

Na štart druhých víkendových pretekov seriálu European R-Cup sa opäť postavil so špeciálom Radical SR3-1500 v spolupráci s Alexom Brundlem, synom známeho Martina Brundleho, ktorého si iste všetci pamätajú zo seriálu Formula 1 v ktorom jazdil v osemdesiatych a deväťdesiatych rokoch. Alex s Jankom už v sobotu bezkonkurenčne vyhrali prvé víkendové preteky a rovnako tomu bolo aj v nedeľu. Zatiaľ čo v sobotu vyhrali rozdielom jedna minúta dvadsať sekúnd pred najbližšou konkurenciou, v nedeľu ich náskok v cieli bol „iba" vyše tridsaťsedem sekúnd.

dais-radical.jpg

„Bol to neskutočne dobrý víkend. Ďakujem Alexovi za super spoluprácu, ale aj mechanikom za perfektne pripravený Radical. Tieto preteky ma veľmi bavili, na štarte v oboch pretekoch stálo pätnásť špeciálov, ktoré boli výkonnostne absolútne vyrovnané. Víťazstvo sa preto dalo vybojovať iba dobre premyslenou stratégiou, výborne zvládnutým striedaním, ale aj odvedením perfektného výkonu za volantom, kde sa v takejto konkurencii neodpúšťa ani jediná chyba. Nám sa podarilo všetko perfektne skĺbiť, ale obom jazdiť aj vyrovnané časy, za čo nám bolo odmenou víťazstvo. Určite by som si preteky rád v spolupráci s Alexom niekedy opäť vyskúšal," vysvetlil po pretekoch Ján Daniš.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri