Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Videosprievodca traťou Rally Tríbeč

Monday, 16. 05. 2011 - 13:35, T. Szabosi   

Videosprievodca traťou Rally Tríbeč

Spolu so zverejnením mapy trate tohoročnej Rally Tríbeč prichádza organizátor so zaujímavou službou pre všetkých účastníkov podujatia. V pondelok vydaný videosprievodca trate by mal všetkým účastníkom súťaže dať objektívnu predstavu o charaktere pripravených rýchlostných skúšok a návštevníkom má uľahčiť výber zaujímavých miest pri trati súťaže.

Videosprievodca tohoročnej Rally Tríbeč sa zrodil v produkcii mediálneho týmu FTR-media, ktorý sa v minulosti staral o medializáciu vyškovskej Admiral rally a teraz, po zániku tejto súťaže, premiestnil svoje aktivity do zahraničia. Pri vlaňajšej vyškovskej rally si tento netradičný počin vyslúžil bezpočet pozitívnych ohlasov nielen od divákov, ale hlavne od súťažných posádok. Na Slovensku organizátori pripravili pre účastníkov súťaže túto zaujímavú a prospešnú službu už viackrát, prvýkrát v roku 1998 na Rally VSŽ Košice.

Tibor Szabosi;co8c6878-1.jpg

Videosprievodca jednotlivými rýchlostnými skúškami je k dispozícii na oficiálnych stránkach súťaže www.rallytribec.sk a je možné ho zhliadnuť i na stránkach Youtube. Video je pripravené vo formáte mp4 v HD rozlíšení, a vzhľadom k rozumnej veľkosti by malo byť ľahko spustiteľné pre všetkých záujemcov.

Jiří Dokulil, tlačový tajomník



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri