Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Video: Gardermeister testoval na Rally Monte Carlo

Monday, 17. 01. 2011 - 06:12, Katarína Ďurecová   

Video: Gardermeister testoval na Rally Monte Carlo

Toni Gardermeister je jedným zo záplavy silných jazdcov, ktorí majú potenciál na to, aby na Rally Monte Carlo dosiahli veľmi dobrý výsledok. Gardermeister, ktorého sme na dvoch posledných Rally Monte Carlo mohli vidieť za Abarthom Grande Punto S2000 pre tento rok mení auto a uvidíme ho v jednom z mnohých Peugeotov 207 S2000, ktoré budú na štarte. „Bude to ťažká rally, ale vydám zo seba to najlepšie", hovorí tento 35-ročný Fín, ktorého cieľom je pódiové umiestnenie.

Tibor Szabosi;co8c3609.jpg

„Naše auto bude na Rally Monte Carlo konkurencieschopné. Nemôžeme si síce dovoliť rozsiahly testovací program ako veľké tímy, ale máme naplánovaný jednodenný test tesne pred štartom rally a využijeme ho tak veľmi, ako sa len bude dať", vyjadril sa Toni Gardermeister ešte pred spomínaným testom, z ktorého onboard video si teraz môžete pozrieť:

Tibor Szabosi;_mg_2288.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri