Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Obavy u bratov Solbergovcov

Monday, 17. 01. 2011 - 19:31, Katarína Ďurecová   

Obavy u bratov Solbergovcov

Bratia Solbergovci majú pred Rally Monte Carlo obavy. Henning Solberg, na rozdiel od väčšiny jazdcov, pred Rally Monte Carlo neabsolvoval žiadny test a taktiež sa bojí toho, že nemá skúsenosti s pneulatikami Michelin, na ktorých pôjde prvýkrát. Petter Solberg síce test absolvoval, ale v úplne iných podmienkach, aké na Rally Monte Carlo panujú teraz.

„Nemám za sebou test a na pneumatikách Michelin som nikdy predtým nejazdil. Sú o 3 a pol kila ľahšie ako pneumatiky, ktoré používame vo WRC a nie som si istý, aké rozdiely to spraví ohľadne nastavenia auta. Taktiež poznám chlapcov z IRC a viem, že sú veľmi rýchli. Nebude to ľahké, ale vydám zo seba to najlepšie", hovorí Henning Solberg, ktorého bude na Rally Monte Carlo po pauze spôsobenej zranením opäť navigovať Ilka Minor.

Vladislav Maschl;img-0982-1.jpg

Petter Solberg pred Monte Carlom testoval (video a fotografie z testu si môžete pozrieť v tomto článku) na snehu a preto sa mu podmienky, ktoré v súčasnosti panujú v Monte Carle a okolí, kde je momentálne okolo 10 stupňov a po snehu (takmer) ani stopy, nepáčia:„Čím horšie počasie bude, tým lepšie pre nás. Cesty sú teraz suché. Dúfal som, že bude mokro a na suchom povrchu som vôbec netestoval. Dúfam, že bude snežiť a bude mokro", hovorí Petter Solberg, ktorému sa jeho prianie možno aj vyplní - počas rally sa totiž má prudko ochladiť a má aj snežiť.

David Mouron: http://davidmouron.free.fr/;

A čo hovorí Petter na to, že sa na Rally Monte Carlo opäť postaví na štart proti svojmu staršiemu bratovi? „Pretekáme proti sebe už veľa rokov, takže tento krát nejde o nič nové. Tak ako ja, aj Henning preteká preto, že to miluje. Je o dva roky starší ako ja, ale nemyslím si, že by sme sa s pribúdajúcim vekom o niečo zmúdreli. Henning má iba viac skúseností", hodnotí bratskú rivalitu v rodine Solbergovcov Petter Solberg.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri