Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Videá zo škótskych testov

Friday, 07. 10. 2011 - 18:30, Katarína Ďurecová   

Videá zo škótskych testov

Testy na Rally of Scotland majú za sebou hádam všetci jazdci zo širšej špičky IRC, pozrime si videá z tých, ktoré sa objavili na internete.

Patrik Sandell absolvoval so svojou Škodou Fabia S2000 dvojdenný test, z ktorého si môžete teraz pozrieť dve veľmi pekné a zaujímavé onboard videá zosnímané z rôznych pohľadom kamier a pokiaľ hovoríte švédsky, určite vás poteší i čítanie rozpisu v podaní Sandellovho spolujazdca Staffana Parmandera. Videá prehráte po kliknutí na nasledujúce dve fotografie:

Jozef Pisch;1t1u9334-2.jpg

Tibor Szabosi;co8c1011-3.jpg

Ďalší z jazdcov, respektíve tímov, ktoré uverejnili svoje video z testu na internete, je Guy Wilks a jeho Peugeot UK. Vo videu okrem veľmi pekných onboard záberov uvidíte i interview s Wilksom a jeho spolujazdcom Philom Pughom a taktiež i typické škótske počasie, v ktorom sa test odohrával. Mechanici museli byť iste nadšení. Video prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:


Katarína Ďurecová;img-2864-3.jpg

Štvrté a posledné video obsahuje zábery z testovania Craiga Breena, Johnyho Greera, Karla Kruudu a taktiež i už spomínaného Patrika Sandella. Video prehráte kliknutím na nasledujúcu fotografiu:

Zdenka Tamášová;img-7642-4.jpg

Z ďalších jazdcov, ktorí určite majú test za sebou, ale (zatiaľ) sa na internete neobjavilo žiadne video z testov je spomenieme Thierryho Neuvilla, ktorý testoval spoločne s Guyom Wilksom, ďalej Andreasa Mikkelsena, ktorý počas testu zviezol i moderátora istého škótskeho rádia, či dvojicu továrenského tímu Škoda Juho Hänninen a Jan Kopecký.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri