Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

McRae po roku opäť v IRC

Friday, 07. 10. 2011 - 15:24, Katarína Ďurecová   

McRae po roku opäť v IRC

Alister McRae momentálne preteká za volantom Protonu Satria Neo S2000 v Ázijsko-pacifickom šampionáte, kde sa mu na predposlednom podujatí - Rallye Hokkaido podarilo skončiť na druhom mieste, čím sa posunul do čela tohto šampionátu. Teraz sa však už sústreďuje na svoj návrat do IRC, ktorý sa odohrá na jeho domácej pôde v Škótsku.

„Rally Hokkaido bola niečo ako dvojsečná zbraň. Na jednej strane sme boli sklamaní, že sme nezvíťazili - mali sme na to rýchlosť, ale zastavil nás defekt, ale na druhej strane sme skončili druhí, čo nám stačilo na to, aby sme sa jedno kolo pred koncom dostali do čela šampionátu. Ale teraz sa už sústredím na Škótsko. Pred pár rokmi sme tu s Protonom skončili druhí. Konkurencia ale bude tento rok veľmi silná, na tejto rally sa zíde veľa kvalitných jazdcov", vyjadril sa navrátilec do IRC Alister McRae.

www.ircseries.com

McRae doma naposledy pretekal na minuloročnej Rally Of Scotland, ktorú ale nedokončil. „Vždy je pekné vrátiť sa pretekať na domácu pôdu. A taktiež je dobré prísť pi tom, ako som strávil za volantom Protonu Satria Neo veľa súťažných minút", dodáva mladší brat slávneho Colina McRaea.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri