Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Testy na Rallye Monte Carlo

Thursday, 29. 12. 2011 - 12:02, Katarína Ďurecová   

Videá: Testy na Rallye Monte Carlo

Za pár týždňov nás čaká úvodné podujatie sezóny 2012, ktoré sa do majstrovstiev sveta vracia po troch rokoch. Pozrite si niekoľko videí z testov na toto podujatie, ktoré zatiaľ prebehli.

Továrenský tím Citroenu už má svoje testy na Rallye Monte Carlo za sebou. Pozrite si teraz tri videá z testov Sébastiena Loeba, ktorý si že vraj počas týchto testov spravil i jeden nechcený výlet mimo trať; v závere tretieho videá sa objaví i zopár nočných záberov. Všetky videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Vladislav Maschl;mg-8258.jpg

Martin Trenkler;_m_00778.jpg

Martin Trenkler;_m_00824.jpg

Testy už má za sebou i nový tímový kolega Sébastiena Loeba Mikko Hirvonen. Pozrite si päť videí z jeho testov, pri čom na druhom a treťom uvidíte Hirvonena na čerstvo zasneženom Col du Galibier. Videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Tibor Szabosi;co8c5067.jpg

Martin Trenkler;_m_00130.jpg

Vladislav Maschl;

Martin Trenkler;_m_00433.jpg

Jozef Pisch;1t1u5883-2.jpg

Testy má za sebou už i Jari-Matti Latvala, v prípade ktorého sa to tak isto ako v prípade Sébastiena Loeba, neobišlo bez havárie. Pozrite si dve videá z jeho testov, kde v tom prvom uvidíte i nejaké nočné zábery. Obe videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Martin Trenkler;_m_00625.jpg

Martin Trenkler;_m_09681.jpg

Testy má za sebou už i nový tímový kolega Jariho-Mattiho Latvalu Petter Solberg, z ktorého testu si môžete pozrieť dve videá (tretie, už predtým uverejnené, môžete nájsť tu). V druhom videe nájdete na začiatku ako bonus i krátke interview s Petterom Solbergom a na konci interview s technickým riaditeľom M-Sportu Christianom Loriauxom. Obe videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

http://twitter.com/#!/FordWRC

pettersolberg.com;

Testy na Rallye Monte Carlo má za sebou i český jazdec Martin Prokop, ktorý sa na tomto podujatí predstaví za volantom Fordu Fiesta RS WRC. Pozrite si dve videá z jeho testu, pri čom v tom druhom sa nachádza i krátky onboard. Obe videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Vladislav Maschl;crw-0769.jpg

Roman Turovský;tur-6522.jpg

Testy na úvodné podujatie sezóny má za sebou i francúzsky jazdec Julien Maurin, ktorý bude na tejto rally štartovať za volantom Fordu Fiesta S2000. Video z jeho testu prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:

Tibor Szabosi;co8c2036-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri