Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Sébastienovia na road shows

Tuesday, 19. 07. 2011 - 19:35, Katarína Ďurecová   

Videá: Sébastienovia na road shows

Obaja jazdci továrneho tímu Citroenu Sébastien Ogier i Sébastien Loeb sa počas prestávky medzi Gréckom a Fínskom okrem iného zúčastnili i rôznych road show. Pozrite si videá z ich predstavení.

Mladší zo Sébastienov - Ogier sa i so svjom spolujazdcom Julienom Ingrassiom sa v sobotu (16. júla 2011) zúčastnili akcie s názvom Moscow City show, ktorá sa, ako už z názvu vyplýva, odohrala v Moskve. Okrem Ogiera s Ingrassiom na na celej akcii zúčastnili i niektoré hviezdy z formule 1 - divákom sa v Moskve predviedli napríklad Jenson Button so svojim McLarenom, alebo Felipe Massa s Ferrari.

Pozrite si päť kratších a na záver i jedno dlhšie video, ktoré zachytáva i jazdcov formuly 1. Zo záberov je patrné, že samotný Sébastien Ogier si celú akciu užil prinajmenšom tak, ako diváci. Videá prehráte kliknutím na nasledujúce fotografie:

Radek Vojtěchovský;img-0784.jpg

Radek Vojtěchovský;img-1522-1.jpg

Vladislav Maschl;crw-9175.jpg

Enrique Gijón;wrcmex2011-1614-ogier.jpg

Willy Weyens;ogier-008.jpg

Willy Weyens;0gier-074.jpg

Ešte l0. júla sa Sébastien Loeb predviedol na motokárovom okruhu Vallée vo francúzskom meste Vesoul. Na rozdiel od Sébastiena Ogiera, Loeb sa predstavil v starom WRC špeciále - na okruhu divákom predviedol svoje umenie za volantom Citroenu C4 WRC. Videá prehráte kliknutím na nasledujúce fotografie:

Vladislav Maschl;crw-9177.jpg

Willy Weyens;loeb-20.jpg

Road show čakajú oboch Sébastienov i blízkej, či trochu vzdialenej budúcnosti. Sébastien Loeb sa spoločne s Kimi Raikkonenom predstaví už 24. júla v Helsinkách v rámci promo akcie Red Bullu pred Rally Finland, Sébastien Ogier a Petter Solberg by sa mali 24. septembra predstaviť na Gap Motor Show vo Francúzsku, ktorej partnerom je Citroen.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri