Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Foto: Špeciálne dizajny tímu Ford na Rally Finland

Wednesday, 20. 07. 2011 - 12:57, Katarína Ďurecová   

Foto: Špeciálne dizajny tímu Ford na Rally Finland

Fanúšikovia tímu Fordu mali na facebooku možnosť hlasovať za dizajny striech áut, s ktorými vo Fínsku nastúpia Mikko Hirvonen, Jari-Matti Latvala a i Khalid Al-Qassimi. Témy dizajnov sa niesli v duchu hesla „jedlo, ktoré ma poháňa" a tak teda všetci traja jazdci budú mať na strechách to, čo ráno jedia alebo pijú a dodáva im to energiu.

Khalid Al-Qassimi bude mať na aute obrázok horského medu z jeho rodného Abu Dhabi. Dizajn strechy auta Mikka Hirvonena bude inšpirovaný ovsenou kašou, čo sú Mikkove obľúbené raňajky a na streche auta Jariho-Mattiho Latvalu bude vyobrazená káva.

www.facebook.com/FordWRC

www.facebook.com/FordWRC

www.facebook.com/FordWRC

„Dostali sme obrovskú odozvu na niečo, v čom mali fanúšikovia Fordu po prvý krát veľkú možnosť ovplyvniť výzor našich rally áut. Víťazné dizajny sú zaujímavé, farebné a veselé a som si istý, že medzi veľkým množstvom fanúšikov, ktorí nás pravidelne vo Fínsku povzbudzujú, budú veľmi populárne", hovorí o úspechu celej akcie vedúci marketingu Fordu Motorsport v Európe Will May.

Čo hovoríte na dizajny striech jazdcov tímu Ford?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri