Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Jazdci Fordu testovali Fiestu WRC

Friday, 17. 12. 2010 - 22:03, Katarína Ďurecová   

Videá: Jazdci Fordu testovali Fiestu WRC

Jazdci továrneho tímu Fordu Mikko Hirvonen a Jari-Matti Latvala absolvovali začiatkom decembra štvordňový test v oblasti Tavira v Portugalsku. Test trval štyri dni a v prvé dva dni jazdil Mikko Hirvonen a ďalšie dva jeho krajan Jari-Matti Latvala, ktorý podľa rôznych dostupných informácií počas testu raz skončil aj mimo trať. Zaujímavosťou je aj to, že tím Fordu testoval na určitých úsekoch, na ktorých predtým testoval Citroen svoj DS3 WRC.

Pozrite si zbierku videí z týchto testov:

Ford;ford-fiesta-rs-wrc-1-1600x0w.jpg

Po svojich dvoch dňoch strávených za volantom Fiesty WRC Mikko Hirvonen povedal: „Dva dni, ktoré som strávil testovaním auta na šotoline boli veľmi dobré. Tím tvrdo pracoval a po dvoch za volantom cítim, že sme sa na tomto povrchu posunuli naozaj dopredu."

Jozef Pisch;1t1u5633-2.jpg

Tím Fordu v Portugalsku testoval aj v nočných podmienkach. Vo videu z tohto testu toho tým pádom toho nie je moc vidieť, ale zábery sú aj napriek tomu svojím spôsobom zaujímavé.

Gábor Tóth;img-1043.jpg

Na záver si pozrite takmer osme minútový zostrih zo všetkých štyroch testovacích dní, ktoré jazdci Fordu strávili v Portugalsku:

Forc;ford-fiesta-rs-wrc-11-1600x0w.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri