Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Loeb a Ogier testovali Citroen DS3 WRC

Saturday, 18. 12. 2010 - 18:15, Katarína Ďurecová   

Videá: Loeb a Ogier testovali Citroen DS3 WRC

Továrny tím Citroenu, tak ako ich súperi z Fordu, testuje, čo sa dá. Bezprostredne po skončení Rally Veľkej Británie sa Sébastien Ogier presunul niekoľko kilometrov na sever od Cardiffu, aby testoval Citroen DS3 WRC v lese pri dedine Pennal. Začiatkom decembra Citroen testoval znovu, tento krát na asfalte na juhozápade Francúzska. No a pred pár dňami Citroen začal testovať na snehu vo Švédsku, ale z týchto testov, bohužiaľ, (zatiaľ) neexistujú nijaké zábery.

Pozrite si dve videá z testu Sébastiena Ogiera na velšskej šotoline. Bezprostredne po tomto teste sa Olivier Quesnel vyjadril: „Rozprával som sa z jazdcami a inžiniermi a každý je s autom veľmi spokojný. Najlepším príkladom je Sébastien Loeb a jeho pokračovanie v sezóne 2011. Znamená to totiž, že je s autom spokojný, inak by mi povedal, že chce skončiť."

Citroen Racing;citroen-ds3-wrc-2011-2.jpg

Vladislav Maschl;img-2690.jpg

Neskôr testy Citroenu DS3 WRC pokračovali na asfalte na juhozápadne Francúzska. Tieto testy ale museli byť predčasne ukončené kvôli zlému počasiu a príliš veľkému množstvu snehu na cestách. Pozrite si videá z testov Sébastiena Loeba a Sébastiena Ogiera:

Citroen Racing;citroen-ds3-wrc-2011-18.jpg

Willy Weyens;wiwloeb006.jpg

Citroen Racing;citroen-ds3-wrc-2011-29.jpg

Citroen Racing;citroen-ds3-wrc-2011-36.jpg

Václav Fiala;img-4265-3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri