Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Citroen testoval DS3 WRC v Španielsku a vo Švédsku

Tuesday, 25. 01. 2011 - 08:14, Katarína Ďurecová   

Videá: Citroen testoval DS3 WRC v Španielsku a vo Švédsku

Sébastien Loeb a Sébastien Ogier počas zimnej prestávky usilovne testujú nový Citroen DS3 WRC. Pozrite si pekne spracované videá z ich testov v Španielsku a vo Švédsku. Na videách môžete okrem klasických záberov vidieť aj rôzne onboard zábery a zábery z ďalších kamier namontovaných priamo na aute, plus zábery jazdca a spolujazdca z vnútra auta.

Prvým videom je test Sébastiena Loeba a Sébastiena Ogiera v Španielsku, kde testovali už v decembri, ale video sa na internete objavilo až teraz. V Španielsku síce testovali obaja, ale na záberoch zo samotnej jazdy s DS3 WRC sa nachádza iba Sébastien Loeb:

Citroen Racing;

Ďalším videom sú zábery z testov zo Švédska. Test vo Švédsku sa uskutočnil nedávno a taktiež sa na ňom zúčastnili obaja Sébastienovia tento krát sa na videu nachádzajú zábery z jazdy aj Loeba aj Ogiera:

www.nextgen-auto.com;

Video z týchto dvoch testov na svoj oficiálny youtube kanál umiestnil aj Citroen World Rally Team a jedná sa o akýsi zostrih z predchádzajúcich dvoch videí doplneným o hudbu:

Martin Trenkler;_m_09954.jpg

Na záver si môžete pozrieť video s rozhovormi so Sébastienom Loebom, Sébastienom Ogierom a Julienom Ingrassiom, v ktorých hovoria o svojich pocitoch z testov a o tohtoročnej sezóne, ktorá už za pár týždňov začne vo Švédsku a pokiaľ patríte medzi tých šťastných, ktorí ovládajú francúzsky jazyk, tak im aj budete rozumieť:

Citroen Racing;



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri