Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Blockova Gymkhana Three s bonusmi a jeho test v Portugalsku

Tuesday, 01. 03. 2011 - 01:39, Katarína Ďurecová   

Videá: Blockova Gymkhana Three s bonusmi a jeho test v Portugalsku

Posledné video Kena Blocka zo série Gymkhana s názvom Gymkhana Three Part 2 - Ultimate Playground, ktoré sa odohrávalo na Autodrome de Linas-Montlhéry vo Francúzsku zaznamenalo obrovský úspech. Doteraz si ho na serveri youtube pozrelo neuveriteľných takmer 28 miliónov ľudí. (Video môžete nájsť v tomto článku.) Firma DC Shoes, ktorej spoluzakladateľom a spoluvlastníkom je aj samotný Ken Block teraz vydala rozšírenú verziu tohto videá, ktorá rozhodne stojí za pozretie. Obsahuje totiž rôzne bonusy z natáčania, vrátane záberov z kamier, ktoré snímali Kena Blocka a jeho Ford Focus WRC z rôznych alternatívnych uhlov, vrátane kamier na Blockovom aute.

„Aj napriek tomu, že najťažšou časťou pri tvorbe Gymkhana videí je samotná práca za volantom, vybrať tie správne zábery z tisícov ostatných rozhodne nie je jednoduché. Tak, ako tomu bolo pri predchádzajúcich Gymkhana videách, aj teraz sme sa vrátili na začiatok a znovu zostavili Gymkhanu Three Part 2 s použitím záberov z kamier z alternatívnych uhlov. Navyše sme vytvorili ešte aj individuálne zábery, ktoré zvýrazňujú každý z mojich obľúbených kúskov, ktoré boli použité vo videu", vyjadril sa o Gymkhana Three Part 2 Bonus Edit: Alternate Angles, ako sa celé vzniknuté video volá, Ken Block.

Vladislav Maschl;img-7046.jpg

Okrem zostrihávania alternatívnych záberov do tohto videa mal ale Block na práci aj iné veci. Tak ako pomaly všetci jazdci, ktorí sa predstavia na mexickej rally, mal Block naplánovaný test, ktorý sa uskutočnil na Portugalskej šotoline. Už podľa dizajnu auta, je jasné, že Ken Block testoval s Fiestou WRC, s ktorou len pár dní pred tým testovali jazdci továrneho Fordu Hirvonen a Latvala:

Vladislav Maschl;img-1264-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri