Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Federico Villagra je pripravený na štart sezóny (+ video)

Monday, 28. 02. 2011 - 17:41, Katarína Ďurecová   

Federico Villagra je pripravený na štart sezóny (+ video)

Federico Villagra spolu so svojim Munchi's World Rally Teamom je pravidelným účastníkom WRC od roku 2007 a inak tomu nebude ani túto sezónu.

Kým väčšina jazdcov má ale už súťažnú premiéru za volantom WRC špeciálov novej generácie za sebou, na Villagru to ešte len čaká. Prvé kilometre s Fiestou WRC už ale Villagra spolu zo svojim spolujazdcom Jorgeom Perezom Compancom absolvoval v Portugalsku, kde počas dvojdňového cestu odjazdil vyše 300 kilometrov na šotoline. Pozrite si video z tohto testu:

Vladislav Maschl;img-2911.jpg

„Nemôžem sa dočkať návratu do WRC - je to už takmer štyri mesiace od kedy som naposledy pretekal v Španielsku a už mi to hrozne chýbalo. Absolvoval som dobrý test v Portugalsku, s autom išlo všetko hladko a som prekvapený ako dobre reaguje. Bolo to prvý krát, čo som si vyskúšal Fiestu WRC a počas dvoch dní som najazdil okolo 300 kilometrov, čo by mi malo pomôcť pripraviť sa na mexickú šotolinu. Budúci víkend na to nechcem príliš tlačiť - predsa len je to nové auto a nové pneumatiky, takže najprv chcem nadobudnúť dobrý pocit a na tom potom začať stavať. Určite by som rád vylepšil svoje najlepšie umiestnenie (siedme miesto), takže ak by som bojoval o top šesť, tak by som bol šťastný", vyjadril sa pred Rally Mexico Argentínsky „Kojot". Podarí sa mu prekonať svoje mexické maximum?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri