Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Viac ako sedemdesiat prihlásených na Proplusco Slovakia Baba 2017

Thursday, 22. 06. 2017 - 09:53, Public relations   

Viac ako sedemdesiat prihlásených na Proplusco Slovakia Baba 2017

Prihlasovanie súťažiacich na podujatie Proplusco Slovakia Baba 2017 bude uzavreté až takmer o dva týždne, už dnes však zoznam hlási viac ako sedemdesiat prihlásených jazdcov.

 

Tibor Szabosi;c30i8320.jpg

Mená ako Jozef Béreš ml., Ján Miloň, Dušan Nevěřil, David Komárek, Jiří Špalek, Marek Rybníček, ale aj mnoho ďalších, figurujú už v tomto momente v zozname prihlásených na podujatie Proplusco Slovakia Baba2017.

Tibor Szabosi;c30i9906.jpg

Množstvo formulových špeciálov, ale aj plechových kopcových špeciálov, pod kapotami ktorých sa schováva viac konských síl ako v hocktorom chove koní priťahuje pozornosť divákov už v tomto momente, tri týždne pred štartom. A tak ma napadá v tomto momente, že slogan „nie je baba ako baba" sa v tomto roku opäť raz naplní. Legendárna trať jednoznačne priťahuje nielen jazdcov, ale aj množstvo divákov, pre ktorých organizátor Autoklub Slovakia Baba o.z. pripravuje okrem pretekov aj množstvo rôznych atrakcií.

Tibor Szabosi;gh7p4405-4.jpg

Ako sme už na začiatku hovorili, prihlasovanie súťažiacich na podujatie Proplusco Slovakia Baba 2017 je v tomto momente „ešte iba v polčase" a tak sa určite diváci môžu tešiť ešte na množstvo známych, ale možno aj neznámych jazdcov, ktorí sa v priebehu dvoch týždňov na preteky ešte prihlásia. Dovoľujeme si pre istotu pripomenúť, že prihlasovací formulár nájdu záujemci o účasť na spomínanom podujatí na novej stránke organizátora www.slovakia-baba.sk, ale aj na www.sams-asn.sk/prihlaska.

Tibor Szabosi;h7p6062-6.jpg

Podujatie Proplusco Slovakia Baba 2017 odštartuje v dňoch 7. - 9.7.2017 ako siedme a ôsme kolo Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2017. Diváci si okrem tohto šampionátu budú mať možnosť dosýta vychutnať aj súboje o body v rámci FIA CEZ Historických automobilov, ale aj šampionátov Českej republiky, Maďarska. Navyše sa predstavia aj jazdci seriálov Slovenský okruhový pohár, českých historických majstrovstiev, Česká trofej a jazda pravidelnosti Historických vozidiel.

Miro Majláth, tlačový tajomník Proplusco Slovakia Baba 2017



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri